Windbreakers til efteråret – hold varmen i de kolde måneder

Efteråret i Danmark betyder vind, vind og atter vind. Lige meget hvor du befinder dig i Danmark i løbet af denne mørke årstid kan du ikke undgå at blive blæst godt og grundigt igennem. For at undgå at vind og kulde kommer ind på kroppens vigtigste organer omkring maven, er en god vindjakke et must i denne sæson. En god windbreaker skal altså være lavet af et materiale som kan holde vinden ude, i nogle tilfælde er det også rart, at din windbreaker samtidig kan lade din hud ånde eller holde dig varm. Valget af windbreaker afhænger af hvad du skal bruge den til. Uanset hvad du søger, så står vi her hos OnlineOutwear.dk klar til at hjælpe dig.

 

SOFTSHELL JAKKER

Gå til herre

SOFTSHELL JAKKER

Gå til dame

Hvilken windbreaker skal jeg vælge?

Der er endeløse muligheder når det kommer til at finde den helt rette windbreaker, men valget afhænger først og fremmest af hvad du skal bruge den til. Skal den holde dig varm på løbeturen, skal den skærme kroppen når du sejler ud 

 

mod horisonten eller skal det bare være en go' all-aroundjakke, som du kan cykle ned i Brugsen i eller have på når du tager på arbejde. Vi har forsøgt at hjælpe dig lidt på vej med et par gode eksempler og råd i det følgende.

Windbreaker til den aktive

Skal du bruge din windbreaker når du er aktiv og dermed kommer til at svede, er det vigtigt at jakken ikke er for varm og at den lader din hud ånde eller på anden måde giver mulighed for ventilation. Det er ofte rart at have en god windbreaker på f.eks. når du løber en tur udenfor i efteråret, når du sejler en tur i kajakken eller når du tager mountainbiken eller racercyklen frem til en tur ude på de vindblæste landeveje. En fantastisk jakke til høj fysisk aktivitet er Stormtech XG-2, dette er ikke en decideret løbejakke, men kan sagtens bruges dertil, da den egner sig særligt godt til fysiske udendørs aktiviteter, hvor du får sved på panden og vind på kroppen.

Jakken scorer højt i vindtæthed, den har god bevægelsesfrihed og er samtidig også vandtæt. Den er perfekt til fysisk aktivitet i hårdt vejr. En lidt mildere udgave af windbreakeren til den aktive er Stormtech LWS-2. Denne jakke er en decideret løbejakke, som dog ikke er helt så vindtæt som Stormtech XG-2, til gengæld har den bedre ventilationsmuligheder og større bevægelsesfrihed.

Windbreaker

Windbreaker til sejlturen

På havet kan vejret ofte føles endnu hårdere end på land. Samtidig er det nødvendigt at du opholder dig meget udendørs på båden når du sejler, og det er ikke altid en mulighed at krybe i læ nede i kahytten. For sejlet skal sættes og roret skal holdes i skak, uanset vejret. Det er derfor en nødvendighed med en god windbreaker til søs. Du kan sagtens bruge den førnævnte Stormtech XG-2, da den som nævnt scorer højt i vindtæthed og vandtæthed, hvilket er vigtige kvaliteter når du sejler, dog er den ikke særlig varm. Kombinationen af vand og vind kan hurtigt føles meget kold når du er til søs. Stormtech XJ-2 er en fantastisk sejlerjakke 

og windbreaker med alle de kvaliteter en ægte sejlentusiast søger, den er vindtæt, vandtæt og varm, og så er den oven i købet åndbar. Den perfekte kombination til en tur ud i på havet.

 

Stormtech XBT-1 - Herre
S - 5XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech XBT-1 - Dame
XS - 2XL
1.049,00 kr
Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja

 

Windbreakers til hverdag

En dejlig windbreaker er også rar at have til den gængse hverdag, for vi må jo indse at man også kan blive blæst omkuld mens man står og venter på bussen, og man kan sagtens møde den stiveste modvind på vej på cyklen til arbejde, og så er det da rart at have en jakke der kan holde den værste vind ude. Så måske vil du egentlig gerne have en lækker windbreaker som kan lidt af det hele, men vil du gerne tage på arbejde og se smart og moderne ud. Tøv ikke! OnlineOutwear har det perfekte produkt til netop dette formål. Stormtech BLC-2 er en virkelig lækker windbreaker, som scorer højt i vindtæthed, vandtæthed, åndbarhed og varme. Så ud over at være en smart og casual jakke, er det også en virkelig god all-aroundjakke til det danske efterårsvejr. Jakken fås til herre i en kort model og til damer i en lidt længere model.