Stormtech CXJ-1 - Herre

1.099,00 kr

Sort - Vandafvisende windbreaker til herre | Stormtech CXJ-1

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Windbreaker - Stormtech CXJ-1


Super lækker windbreaker til herrer. Denne softshell jakke er åndbar, vandafvisende og 100% vindtæt. Materialet til jakken udgøres af 8% spandex, hvilket er med til at gøre den fleksibel og komfortabel at have på. Produktet fungerer bedst i temperaturer mellem -5 og +15 grader. Dette er altså en jakke der er godt egnet til foråret eller efteråret. Produktet fås i flere forskellige farver, som vil sætter lidt ekstra kulør på efteråret/foråret. Jakken er perfekt til hverdagens gøremål.


Materiale
Windbreaker jakkens yderdel består af 92% polyester og 8% spandex. Derudover er jakken foret med 100% polyester microfleece, hvilket er med til at øge komforten.

Vægt
Vindjakken vejer 340 g/m2.

Vindtæt – Åndbar – Vandafvisende
Denne jakke er vindtæt, åndbar og vandafvisende. Jakken vil således modstå al vind og vil kunne holde dig tør i mindre regnbyger.

Detaljer
Vindjakken har flere praktiske egenskaber. Der er lynlåslommer i siderne og på højre bryst. Jakken kan spændes ind forneden med elastiksnor efter behov, desuden kan den også reguleres på ærmerne. Produktet har oprejst krave. Der er indbygget plads til iPhone og dertilhørende udgangs hul til høretelefonerne.  


Se dame udgaven Stormtech CXJ-1 W her!

Sort - Vandafvisende windbreaker til herre | Stormtech CXJ-1

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind