Stormtech BXL-2 - Herre

899,00 kr

Sort -  Praktisk aktivitets windbreaker softshell jakke til foråret

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Windbreaker - Stormtech BXL-2


Lækker og behagelig windbreaker fra det canadiske mærke Stormtech. Denne jakke er praktisk og har flere funktionelle detaljer. Jakken vil være ideel som en forårsjakke eller en efterårsjakke. Produktet vil fungere optimalt i temperaturer mellem -5 og +15 grader. Produktet fås i mange forskellige og friske farver, som vil sætter kulør på foråret eller efteråret. 

Materiale
Softshellen er lavet af 100 % polyester. Desuden er den foret med polyester mesh, som er med til at øge komforten. 


Vægt
Jakken vejer 230 g/m2, hvilket gør den let at have på.


Vindtæt – Vandafvisende – Åndbar
Stormtech BXL-2 er 100% vindtæt, og den fungere som en praktisk windbreaker. Desuden er jakken både vandafvisende og åndbar. Dette gør, at jakken vil kunne holde dig tør i mindre regnbyger. Hvis du søger en jakke der kan tåle selv meget kraftige regnskyl og samtidig ønsker en jakke med meget bedre åndbarhed, så kan vi anbefale Stormtech HS-1. 


Detaljer
Jakken har flere forskellige og praktiske detaljer. Stormtech BXL-2 har tapede sømme på den gennemgående lynlås på jakkens front, hvilket er med til at gøre jakken ekstra vandtæt. Derudover har jakken en inderlomme, som er velegnet til f.eks. mobiltelefonen. Softshellens krave er oprejst. Jakken er udstyret med laserskårede velcrobånd på ærmerne, disse er justerbare, således at jakken kan tilpasses til dit behov. Jakken kan også strammes ind forneden.


Se dame udgaven Stormtech BXL-2 W her!

Sort -  Praktisk aktivitets windbreaker softshell jakke til foråret

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind