Vinterjakker

 

Kæmpe udvalg af smarte vinterjakker i høj kvalitet! Her mener vi, at vinterjakker både skal være smarte og praktiske - altså vandtætte, slidstærke, vindtætte og åndbare!

VINTERJAKKER

Gå til herre

VINTERJAKKER

Gå til dame

Vinterjakker jakke herre

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech XWB-3 - Herre
S - 5XL
2.999,00 kr
Stormtech AFP-1 - Herre
S - 5XL
1.549,00 kr
Ja

Vinterjakker jakke dame

Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech LJX-1 - Dame
XS - 2XL
2.399,00 kr
Stormtech AFP-1 - Dame
XS - 2XL
1.549,00 kr
Ja

Vinterjakker

Her på siden kan du se vores store udvalg af smarte vinterjakker. Vi sætter en stor ære i at tilbyde dig markedets bedste vinterjakker og til overkommelige priser. Du kan se hele vores udvalg af  gode jakker til vinter ved at klikke på billiederne øverst på siden – du kan også klikke her for at se vinterjakker til herre og her for at se vinterjakker til dame

Få din jakke til vinter i høj Canadisk kvalitet med Stormtech

Alle vores vinter jakker er fra det canadiske mærke Stormtech. Stormtech er garrent for kvalitet og leverer jakker som holder og fungere – selv under ekstreme forhold. Stormtech gør meget ud af at forske og udvikle deres egne teknologier, og har gennem tiden udviklet flere gennemtænkte funktioner, som er med til at gøre deres vinter jakker unikke. Alle jakkerne er naturligvis vindtætte, vandtætte og har gode åndbare egenskaber, egenskaber der er vigtige for at give dig den bedste oplevelse ude i kulden. Stormtech er anerkendt mærke i hele Nordamerika, men de er stadigvæk nye på det danske marked. Du kan læse mere om Stormtech her, eller besøge deres egen hjemmeside her.

Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved alle vores vinterjakker. Hvis du har spørgsmål til et konkret produkt, eller har brug for hjælp til at finde netop din jakke, så er du mere end velkommen til at kontakte os her. Du kan også skrive til kontakt@onlineoutwear.dk. 

Vinterjakker i store størrelser

Alle vores vinterjakker fås i store størrelser til i både mande udgave og dame udgaver. Vinterjakkerne fås i XS, Small, Medium, Large, XL, 2XL, 3XL, 4XL og 5XL. Da jakkerne er af det canadiske mærke Stormtech er størrelserne generelt lidt større end danske størrelser normalt er, hvilket er med til at gøre Stormtech skijakkerne velegnede til store mænd og kvinder. Tjek denne jakke i 5XL til herre eller denne jakke i 2XL til dame.