Hold varmen i vinterferien med lækre vinterjakker fra OnlineOutwear

Vinterferien nærmer sig, hvilket ofte byder på en masse dejlige aktiviteter med hele familien. Nogen bliver måske fristet til at blive indendøre, da kulden efterhånden næsten kan bide sig igennem huden, men det er nu ærgerligt, da der er mange sjove udendørs aktiviteter der netop er oplagte i vinterferien. Derfor bør du have en vinterjakke der kan holde dig varm og tør hele vinteren, så det i hvert fald ikke er minusgraderne der er afgørende for dagens gøremål.

SKITØJ

Gå til herre

SKITØJ

Gå til dame

Varme vinterjakker til mænd og kvinder

Her hos OnlineOutwear har vi vinterjakker, som kan holde dig varm og tør gennem hele sæsonen. Og ud over en masse skijakker og outdoorjakker med mange praktiske detaljer, har vi også smarte hverdagsjakker som passer perfekt til den danske vinter.

Til kvinder har vi f.eks. Stormtech EPK-2 W, som er en super varm og lækker vinterjakke, som også lever op til alle modebevidste kvinders ønsker om et smart design og høj kvalitet. Denne vinterjakke har høj ydeevne både når det kommer til varme, vandtæthed, åndbarhed og vindtæthed, hvormed du sikrer dig en jakke, som både holder dig varm og tør gennem hele vinteren.

Til herrerne har vi f.eks. Stormtech TPX-2. Dette er en super lækker og meget varm vinterjakke med mange smarte detaljer og store lommer, så du kan have alt det nødvendige med til en dag med hygge og aktiviteter i vinterlandskabet. Denne jakke kan sagtens holde dig varm gennem en hel dag udendørs.

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja

 

Gratis udendørs oplevelser i vinterferien

Mange tror at vinterferie betyder indendørs hygge, kakao og lune boller, og det er da også meget hyggeligt, men det kan nydes i endnu højere grad, hvis først I har været en tur ude i vintervejret, fået røde kinder og nydt den friske luft. Og der er mange forskellige muligheder – også om vinteren! Hvis vejret tillader det er kælketure en af de helt store favoritter blandt mange. Langt de fleste bor i nærheden af en kælkebakke, og det er en sjov aktivitet, hvor hele familien kan være med og de voksne får måske endda muligheden for at slippe det indre legebarn fri. Hvis sneen alligevel er faldet, kan I slutte dagen af med en sneboldkamp eller I kan bygge en flot snemand.

 

Varm vinterjakker til mænd og kvinder - vinterferie

Desværre er det sjældent at der i Danmark falder nok sne til, at det rent fa

 

ktisk kan bruges til noget. Ofte ender det med at være noget gråt sjap, der bare gør dig våd og kold. Til disse dage kan I f.eks. tage he

 

le familien med en tur på skøjter. Langt de flest større byer tilbyder en udendørs skøjtebane i vintersæsonen, hvor man også kan leje skøjter til hele familien. Det er fantastisk at prøve sine skøjte-skills af under åben himmel, og en skøn aktivitet sammen med familien.

 

Ture i skoven er en mere rolig begivenhed for familien. Saml grankogler eller andre spændende ting i skovbunden, og hav en termokande med, med varm kakao som i kan nyde på en bænk i vintersolen.

Der er mange spændende og hyggelige oplevelser for hele familien i det danske vinterlandskab, men husk varmt tøj! Se vores store udvalg af varme og smarte vinterjakker lige her.