Stormtech HGL-1 - Herre

1.399,00 kr

Sort/grøn - Vindtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vindtæt softshell – Stormtech HGL-1


Softshell jakken er lavet i et fleksibelt materiale, som er med til at give en god bevægelighed. Jakken er åndbar og kan bruges til gåture og andre udendørs aktiviteter. Den er vindtæt og vandafvisende og giver dermed et godt ydre lag til efterårsvejret. Jakken kan justeres både i bunden og med velcroen ved begge håndled, så der ikke kan slippe kold luft ind nogen steder. Desuden har jakken hætte, som også er med til at give fuld beskyttelse mod vind og kulde. Jakken er optimal som overgangsjakke fra sommer til efterår. Den kan på de varme dage bruges alene, og på de koldere dage kan den bruges med en fleece inden under. Se vores udvalg af fleece her.


Materiale
Jakken er lavet af 88 % nylon og 12 % spandex.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken er med sit søjletryk på 600 mm vandafvisende og har en åndbarhed på 1.000 g/m. Desuden er jakkens overflade afvisende overfor skidt og støv.


Detaljer
Softshell jakken har i alt tre lommer. To sidelommer og en smart brystlomme, hvor du let kan opbevare nøgler, pung eller telefon. Jakken kan justeres ved hjælp af velcroen ved håndledende og med snore i bunden, så den får den optimale pasform. Lynlåsen i fronten er tapede, så regnvand ikke kan trænge igennem.

Sort/grøn - Vindtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind