Stormtech HGL-1 - Dame

1.399,00 kr

Sort/rød - Vindtæt softshell jakke til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Softshell jakke – Stormtech HGL 1 W


En let og behagelig softshell jakke, som er vandafvisende og vindtæt. Jakken er designet til brug i plusgrader, og den er derfor optimal til efterårsvejret. Det vindtætte ydre samt muligheden for at justere både ved håndled og i bunden af jakken sikrer en god pasform og forhindre, at vinden kommer ind på kroppen. Jakken er desuden lidt længere bagpå for at holde bedre på varmen. Den er åndbar og kan derfor både bruges som hverdagsjakke, eller til lettere aktiviteter såsom gåture og udendørs arbejde. Jakken fås med forskellig farver lynlås, og har en smart brystlomme, hvor man kan opbevare de vigtigste genstande.


Materiale
Softshell jakken er lavet af 88 % nylon og 12 % spandex, som gør jakken behaglig at have på og let at bevæge sig i.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken er med sit søjletryk på 600 mm vandafvisende og har en åndbarhed på 1000 g/m. Desuden er jakkens overflade afvisende overfor skidt og støv.


Detaljer
Softshell jakken har tre lommer til opbevaring. De er placeret på højre og venstre side og ved brystet. Regnvand kan ikke trænge igennem lynlåsen i front, da den er tapede. Ved hjælp fra velcroen ved håndleddene kan jakken justeres, så den passer perfekt. Ligeledes kan jakken snævres ind i bunden.

Sort/rød - Vindtæt softshell jakke til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind