Stormtech EP-2 - Dame

1.849,00 kr

Sort - Skibukser til dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vindtæt og vandtæt skibuks - Stormtech EP-2 W


Disse kvalitets skibukser, fra canadiske Stormtech, er konstrueret, til både at være helt vand- og vindtætte, men samtidige meget åndbare. De kan derfor bruges på skiferien på kolde vinterdage, men vil samtidig sørge for at du ikke bliver varm og klam på grund af skibuksernes høje åndbarhed. Derudover er de lavet i et meget slidstærkt materiale, hvilket gør, at de egner sig til flere aktiviteter f.eks. til langrend, gåture, arbejde og lignende. Bukserne er tætnet i alle syningerne, for at sikre den største ydeevne indenfor vand- og vindtæthed.

Materiale og vægt
Ydredelen er lavet af 100% slidstærkt Nylon. Indvendigt er skibukserne lavet med 100% børstet polyester. Skibukserne vejer 170g/m2, hvilket er lidt for et par skibukser.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Skibukserne yder en vandtæthed på 15.000mm og en åndbarhed på 15.000g/m2. Derudover er de helt vindtætte. Egenskaberne gør dette produkt til en af de bedste modeller på markedet.

Detaljer
Utroligt slidstærkt materiale. Alle syninger er tætnet, så vand og vind bliver ude. Buskerne er designet med en diskret velcro funktion i livet, så de nemt kan spændes ind og derved give den optimale pasform. Lommerne er forret, således de er behagelige og varme for hænderne. Der er vandtætte lynlås lommer, hvor der eventuelt kan opbevares værdigenstande. Knæene er bøjelige. Skibukserne har lynlås forneden, så man nemmere kan få sine skistøvler af og på. Snefang for neden, som sikre at hverken sne eller kold luft kommer op i skibukserne. 
Bemærk: Fås ikke med rød lynlås som i videoen.

De herre udgaven her - Stormtech EP-2

Sort - Skibukser til dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind