Stormtech EP-2 - Herre

1.849,00 kr

Sort - Skibukser

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vind- og vandtæt skibuks - Stormtech EP-2


Disse skibukser, fra canadiske Stormtech, er udviklet til at holde dig tør og varm under ekstreme forhold. Samtidig så sikre skibuksernes høje åndbarhed at man let kommer af med fugt og varme. På grund af skibuksernes gode egenskaber kan de også bruges til andet end ski f.eks. langrend, sejlads, udfordrende vandreture, udendørs arbejde eller lignede. Bukserne er lavet i et meget slidstærkt materiale. Alle syningerne er tætnet, hvilket er med til at øge vand- og vindtætheden.

Materiale og vægt
Overfladen består af 100% slidstærkt Nylon. Foret består af 100 % børstet polyester. Skibukserne vejer 170g/m2, hvilket er let for skibukser. 

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Skibukserne har en ekstrem vandtæthed på 15.000mm, åndbarhed på 15.000g/m2 og er helt vindtætte. Disse egenskaber er nogle af de bedste der findes på markedet.

Detaljer
Utroligt slidstærkt materiale. Alle syninger er tætnet, så vind og vand bliver ude. Bøjelige knæ. Velcro funktion i livet, så bukserne kan spændes ekstra ind. Foret lommer. Vandtætte lynlåslommer, hvor der eventuelt kan opbevares værdigenstande. Lynlås forneden i buksebenet, så man nemmere at få sine skistøvler af og på. Eleastik forneden, for at holde kold luft og sne ude.
Bemærk: Fås ikke med rød lynlås som i videoen. 

Se dame modellen her - Stormtech EP-2 W


 

Sort - Skibukser

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind