Veste til dame

Veste til dame

Stormtech PFV-2 - Dame
XS - 2XL
899,00 kr
Stormtech CXV-2 - Dame
XS - 2XL
899,00 kr
Stormtech BXV-2 - Dame
XS - 2XL
949,00 kr

Veste til damer

Her på siden kan du købe lækre kvalitets veste til damer. Se blandt denne vest, som vil fungere som en rigtig pæn vest til efteråret, vinter og forårer. Vores veste kommer i et smart design, men samtidig er de neutrale og pæne, således de kan bruges til mange forskellige formål. De kommer ligeledes i store størrelser, så der er noget for alle – størrelserne går helt op til 2XL.

Til de varme forårs måneder og til sommeren vil det typisk være for varmt med en jakke, og her kan man med fordel benytte sig af en vest i stedet for. Her på siden har vi flere forskellige smarte og praktiske veste, som er velegnet til hverdagsbrug. Se blandt andet denne lækre vest i et pænt design, som vil egne sig godt til for eksempel en tur i skoven eller ved havet. 

Innovative detaljer sikre at vores veste får en ekstra dimension

Stormtech, som er producenten bag vores casualle jakker, er kendt for at forske i og udvikle deres egne teknologier. En af disse er H2X-DRY, som gør at de veste til damer herre med denne teknologi er ekstra vandtætte, hvilket bevirker at vesten vil holde dig tør i regnbyger. En anden teknologi er SEALED SEAMS. Produkter med denne teknologi har tættet sømme, som sikre at regn og vand ikke kommer ind igennem vestens syninger.