Spar 20% på alle veste til Black Friday d. 24. - 27. november

Kom til Black Friday hos OnlineOutwear d. 24. - 27. november og spar hele 20% på alle vores veste. Vestene er fra det Canadiske mærke Stormtech, og de er produceret med stor fokus på kvalitet og komfort. Se udvalget af veste til både arbejde, fritid og hverdag lige her.

VESTE

Gå til dame

Alle produkter købt i perioden fra d. 24 november til d. 27 december 2016 kan ombyttes frem til d. 4 januar 2017.

Lækre kvalitetsveste til både indendørs og udendørsaktivitet

Veste er til tider en undervurderet beklædningsgenstand til det aktive menneske, men ikke desto mindre er veste utrolig praktiske og behagelige til alle former for fysisk aktivitet - og kan desuden sagtens bruges, hvis du blot ønsker at holde dig varm.
 
Det smarte ved veste er, at de holder korpus varmt. Her sidder de vigtigste organer, så som lunger og hjerte, og det er vigtigt at du holder denne del af kroppen varm. En god vest skærmer dermed kroppen for vind og vejr, men sikrer samtidig god ventilation, så du ikke bliver for varm når du er aktiv udenfor. Veste er særligt praktiske i overgangsmånederne, hvor det er for varmt med en stor jakke, men for koldt uden.
 
Hos OnlineOutwear kan du få veste til forskelligt brug. Vi har både fleeceveste, dunveste, vandtætte veste og veste til hverdagsbrug. Se f.eks. Stormtech PFV-2, dette er en lækker, letvægts dunvest, som både er vindtæt og vandafvisende. Denne dunvest er yderst velegnet til de lidt koldere og våde dage i efteråret og foråret. Vesten fås både til mænd og kvinder, og helt op i størrelse 5XL.
 
Er du til et lidt mere afslappet hverdagslook, men vil du ikke gå ned på varme og kvalitet, så tag et kig på Stormtech CXV-2. Denne vest er en strikket fleecevest, hvilket gør den blød og behagelig at have på. Den har forede lommer, så også dine hænder kan holdes varme i det kolde vejr, og så fås den i flere forskellige flotte farver.
 
Hvis du skal have en vest der skal kunne holde til det hele, sejlturen, vandreturen, havearbejdet og så videre, så er det måske Stormtech BXV-2, som bedst lever op til dine forventninger og behov. Dette er en vandtæt softshellvest med særdeles god åndbarhed, hvilket gør den oplagt til det aktive udendørs menneske. Vesten fås både til mænd og kvinder, og lige nu kan du spare 20% på denne og alle vores andre skønne veste.