Stormtech VPX-4 - Dame

2.599,00 kr

Cool blå/sort - Varm og vandtæt 5-i-1 dame vinterjakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

5i1 vinterjakke - Stormtech VPX-4 W


En varm dame vinterjakke, som er vandtæt, vindtæt og åndbar med mange gode detaljer. Jakken kan kombineres på 5-forskellige måder og kan dermed bruges hele året rundt til utallige formål og vejrforhold.

Materiale
Jakkens yderdel er af 100 % polyester med taffeta foer. Den udtagelige inderjakke er også af 100 % polyester med taffeta foer.

Vægt
Jakkens yderdel vejer 182g/m2, mens jakkens udtagelige inderjakke vejer 115g/m2.

Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
VPX-4 W er vindtæt og kan tåle et højt vandsøljetryk på 5.000 mm, hvilket betyder, at den altid vil holde dig tør. Derudover har jakken ganske fine åndbare egenskaber med en åndbarhed på 3.000g/m2/24t. Kort og godt: Denne jakke afviser al vind og holder dig altid tør og varm.

Detaljer
Jakken er meget fleksibel og praktisk med mange gode detaljer. Den udtagelige inderjakke med de aftagelige ærmer gør, at VPX-4 kan kombineres på følgende 5 forskellige måder; yderjakke med inderjakke, yderjakke med inderjakke uden ærmer, yderjakken alene, inderjakken alene, inderjakke uden ærmer. Alle sømme er tapede. Hætten kan tages af og justeres. De laserskårede velcro-bånd ved ærmerne kan ligeledes justeres. Jakken har også en lynlåslomme på venstre overarm samt ekstra lange lynlåse under ærmer til udluftning med sne-afvisende mesh.

Se herre udgaven - Stormtech VPX-4 her! 

Cool blå/sort - Varm og vandtæt 5-i-1 dame vinterjakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind