Stormtech X-1 - Dame

1.599,00 kr

Varm Letvægts Vinter Dunjakke til Damer - Sort/blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Dunjakke – Stormtech X-1 W


Super behagelig vinterjakke som er foret i både krop og ærmer, der kan holde dig varm hele vinteren. Både jakkens vindtæthed og polyesterfyld er med til at gøre den til en rigtig varm vinterjakke, som kan modstå temperature helt ned til minus 20 grader. Men samtidig er det også en rigtig let jakke, som giver den en stor komfort. Jakken har to sidelommer på ydresiden samt en smart brystlomme på indersiden, som er optimal til opbevaring af de vigtigste genstande såsom pung og nøgler. Hætten er ligeledes foret med polyester fyld, så kroppen holdes varm fra top til bund. Hals og hage skærmes også af for vinden ved hjælp af den høje krave.


Materiale
Jakkens fyld består af 100% polyester, så den kan bruges i temperature mellem 0 og minus 20 grader. Jakkens ydersider er lavet af 100% nylon. Det er nogle meget lette materialer, så jakken vejere ikke særlig meget.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken er med sit søjletryk på 5.000 kategoriseret som vandtæt. Desuden er både syninger og lynlåsen tapede, så vandet heller ikke slipper ind her. Jakken har en åndbarhed på 5.000 g/m og er vindtæt. 


Detaljer
Jakken fås i sort med enten rød, blå eller sort inderside. Hætten er aftagelig og kan tilpasse med to elastik snore i fronten, så den slutter tæt til hovedet og beskytter mod både vind og regn. Ved håndledet er ærmet syet tættere sammen med en lille kant, så vinden ikke så let kan slippe ind. Jakken har to ydre lommer og en inder brystlomme til opbevaring. 


Se herre udgaven her

Varm Letvægts Vinter Dunjakke til Damer - Sort/blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja