Stormtech X-1 - Herre

1.599,00 kr

Varm letsvægts dunjakke til herre - Sort/blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Dunjakke – Stormtech X-1


Jakken er både vind- og vandtæt og kan stå imod temperature helt ned til minus 20 grader. Med denne jakke er du sikret en rigtig varm og behagelig vinterjakke også til de virkelig kolde dage. Ud over at være dejlig varm er alle jakkens syninger tapede, så den er helt vandtæt. Hætten er ligesom jakken foret med polyester fyld og kan tilpasse med to elastiksnore i fronten, som giver en optimal beskyttelse i både koldt og vådt vejr. Jakken er meget let og behagelig at have på grundet det lette materiale, som den er lavet af. Ærmerne er syet ind ved håndledet, så den her sidder tæt til kroppen.


Materiale
Vinterjakke lavet i 100% nylon og foret med 100% polyester fyld i både krop, ærmer og hætte. 


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken har et søjletryk på 5.000 mm, og alle syninger og lynlåse er tapede, for at sikre at vandet kan holdes ude. Den er altså både vind og vandtæt. Vinterjakkens åndbarhed er på 5.000 g/m. 


Detaljer
Ud over de to sidelommer har jakken også en praktisk inderlomme ved venstre bryst. Hætten er aftagelig og kan tilpasses, så pasformen bliver optimal. De vandtætte syninger og lynlåse beskytter mod regn og sne, og jakkens foer skaber en god varm temperatur. Jakken har desuden en hagebeskytter, og er en optimal vinterjakke til selv de koldeste dage.


Se dame udgaven her

Varm letsvægts dunjakke til herre - Sort/blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja