Stormtech EB-3 - Dame

1.799,00 kr

Varm vinterjakke i canadisk kvalitet - Sort/Electric blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Vinter- og skijakke – Stormtech EB-3 W


En vinter- og skijakke, som er både vand- og vindtæt. Jakken er i et elegant og enkelt design med flere praktiske lommer blandt andet de to brystlommer. Vandtætheden og åndbarheden gør jakken ideel til aktivt brug i både vådt og tørt vejr. Desuden er den lavet i et meget fleksibelt og let materiale. Alt dette gør, at jakken både fungerer som vinterjakke og som skijakke. Den er designet til at kunne bruges ned til minus 10 grader. Vinter- og skijakken kan desuden justeres flere steder, så den holder vinden ude og sikre den rigtige pasform. Den høje krave sikrer, at også hagen er i ly for vinden.


Materiale
En let vinterjakke i 100% polyester og foret med polyester polyfyld, så jakken også kan holde dig varm.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Skijakken har en åndbarhed på 3.000 m/g. Søjletrykker er på 8.000 mm og både lynlåsen og syningerne er tapede, så vandet ikke kan trænge ind. Dermed bliver jakken helt vand- og vindtæt. 


Detaljer
Alle jakkens syninger er tapede, og det samme er lynlåsen, så vand og sne ikke kan trænge ind. Ved hvert ærme kan jakken strammes ind med velcro. Ligeledes er der en elastiksnor i bunden af jakken, så den også kan slutte tæt til kroppen her. Det sikre, at hverken vind eller sne kommer op under ryggen. Hætten er aftagelig og kan justeres.


Se herre udgaven her

Varm vinterjakke i canadisk kvalitet - Sort/Electric blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja