Stormtech EPK-2 - Dame

3.250,00 kr

Farve: Saga Heather - Smart lang vind- og vandtæt vinterjakke med pels krave dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Vandtæt vinterjakke - Stormtech EPK-2 W


Smart og lang dame vinterjakke som er vindtæt, åndbar og vandtæt. Syninger og lynlåse er vandtætte, så du forbliver tør på våde dage. Du kan nemt komme af med overflødig varme og fugt, da jakken er åndbar, hvilket tillader dig at være aktiv. Pelskraven er aftagelig og lavet af kunst pels (faux four trim). Hætten er som pelskraven også aftagelig og du kan derfor tilføje den når du har lyst. Hætten der derudover justerbar, så du opnår optimal pasform. Ærmerne har håndvarmer for ekstra komfort. Foer i lommerne, som holder dine hænder varme på de kolde vinterdage. Hagebeskytter og stormflap giver beskyttelse mod irriteret hud og kulde.

Materiale
Jakken består af 100 % Nylon med polyfill

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Kan bruges i ekstrem kulde, med temperature ned til -30, men kan også sagtens bruges til en almendelig kold dansk vinter. Denne jakke har en testet vandtæthed på minimum 10.000mm og en åndbarhed på 10.000g/m2 i farverne rød og sort, mens Carbon Heather og Sage Heather er testet vandtæt og åndbar til 5.000mm/5.000g/m2.

Detaljer
Aftagelig hætte og pelskrave som kan påsættes efter behov og ønske. Vandtæt, du forbliver tør i alt slags vejr. Åndbar, nemt at komme af med fugt og sved. Indvendig ærmer med huller til tommeltotter. Foer i lommerne for ekstra varme. Stormflap beskytter mod kulden. Hagebeskytter mod irriteret hud.

SE HERRE MODELLEN HER 


 

Farve: Saga Heather - Smart lang vind- og vandtæt vinterjakke med pels krave dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja