Stormtech EPK-2 - Herre

3.250,00 kr

Farve: Sage Heather - Lang smart vandtæt åndbar herre vinterjakke med pels

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Vandtæt vinterjakke - Stormtech EPK-2


Lang, smart herre vinterjakke til den kolde vinter. Jakken er vandtæt med vandtætte syninger og lynlåse, og kan derfor benyttes i al slags vejr. Jakken kan bruges til fysiske aktiviteter, da den er åndbar og lader dig komme af med fugt og sved. Hætten er justerbar, så den kan tilpasses efter optimal pasform og er desuden aftagelig og kan af-/påsættes efter ønske. Kraven på hætten er lavet af kunst pels (faux four trim), som også kan tages af/på efter ønske. Indvendigt i ærmerne har jakken indbyggede håndvarmere for ekstra varme i den kolde tid. Lommerne er udstyret med foer, som holder dine hænder varme på en kold vinterdag. Lynlåsen foran har en stormflap med hagebeskytter for maksimal beskyttelse mod kulde og forhindrer ubehag ved hagen.


Bemærk: 4XL og 5XL fås kun i Sort.

Materiale
Består af 100 % Nylon med polyfill.

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Kan bruges i ekstreme vejrforhold med en temperatur helt ned til -30 grader samtidig med, at den sagtens kan bruges til den lidt mildere danske vinter. Denne jakke har en testet vandtæthed på minimum 10.000mm og en åndbarhed på 10.000g/m2, for farverne rød og sort. I farverne Sage Heather og Carbon Heather er den testet til 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2. Detaljer
Kunst pelskrave (faux four trim) kan sættes på efter ønske samt aftagelig hætte. Vandtæt og holder til al slags vejr. Jakken er åndbar, hvilket sikrer, at du kan komme af med fugt og sved til de aktive dage. Indvendige ærmer og varmt foer i lommerne for ekstra varme. Stormflap beskytter mod kulden. Hagebeskytter som forhindrer ubehag ved hagen.

SE DAME MODELLEN HER 


 

Farve: Sage Heather - Lang smart vandtæt åndbar herre vinterjakke med pels

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja