Stormtech SLX-2 - Herre

3.999,00 kr

Rød - Vandtæt, vindtæt og åndbar sejlerjakke i høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt sejlerjakke - Stormtech SLX-2


Fuldstændig vindtæt, vandtæt og samtidig meget åndbar sejlerjakke. Denne 3-lags jakke fra det canadiske mærke Stormtech, er konstrueret til at kunne modstå de hårde vejrforhold man kan finde til søs. Da jakken er designet som en ydreskals jakke, kan den både bruges i varmt vejr med en langærmet t-shirt eller en tynd fleece indenunder, eller den kan bruges i køligere vejr, med varmere tøj under. For at gøre jakken 100 % vandtæt, er dens syninger og lommer helt tætnet, hvilket også betyder, at du sikkert kan opbevare dine genstande i jakken under ekstreme vejrforhold. For at gøre jakken så komfortabel som mulig, er den designet til, at være så åndbar som mulig. Den egner sig derfor godt til aktiviteter, hvor kroppen skal have mulighed for at slippe af med varmen, for at holde dig komfortabel.
Stormtechs offshore jakke, fås ikke i en decideret dame udgave, men kan sagtens både bruges herre og dame.

Materiale
Denne vandtætte offshore sejlerjakker er lavet i 100% nylon.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Denne jakke fra Stormtech, er en af deres absolutte topmodeller, når det kommer til performance. Den er vandtæt og kan klare et vandsøjletryk på 15.000mm og har en åndbarhed på 15.000g/m2.

Detaljer
Stormtechs offshore jakke, har en masse praktiske detaljer, for at højne komforten og ydeevnen. Den har bl.a. justerbare velcro bånd ved håndleddet, tætte lynlåslommer, praktisk hætte som kan foldes ind i kraven, refleks bånd på ærmerne, bløde og varme lommer. Flap over lynlåsen til at gemme den vær, så den ikke genere hagen.

Se de tilhørende sejleroveralls lige her - Stormtech SLV-2

Rød - Vandtæt, vindtæt og åndbar sejlerjakke i høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind