Stormtech XB-2 - Dame

2.499,00 kr

1.999,00 kr

Night Shadow - Vandtæt, vindtæt og åndbar kvalitets dame softshelljakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%
Beskrivelse af rating

Performance softshell - Stormtech XB-2 W


Helt vindtæt, vandtæt og åndbar softshell jakke til damer. Denne softshell til damer kan både bruges til foråret/efterår og sommer/vinter. Da den er så åndbar, kan den endda stadig bruges i de varme måneder. Den er også meget egnet til skijakke, da den både holder kold vind ude, og er så åndbar at man kan komme af med varmen - den vil dog kræve en varm trøje eller fleece indenunder. Da der er lynlås under ærmerene, kan den også bruges til de milde sommerdage, blot med en t-shirt under.
Ikke nok med at den har et smart, spændende og friskt design, så har den også mange fine detaljer og ekstreme ydelsesegenskaber. Den er fleksibel og kan holde til et meget højt vandsøjletryk. Et køb du aldrig vil fortryde! 

Materiale
Softshell i 93 % polyester og 7 % spandex, hvilket giver ekstra mobilitet.


Vægt
Jakken vejer 180 g/m2, hvilket er meget lidt for en jakke. Den vejer ikke mere end en trøje.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshell jakken er 100 % vindtæt. Den har et vandsøjletryk på 15.000 mm, hvilket betyder, at denne jakke holder til selv meget kraftigt regnvejr. Samtidig har den fremragende åndbare egenskaber med åndbarhed på 15.000 g/m2.


Detaljer
Softshell jakken har mange gode detaljer. Den har vandtætte lynlåslommer på brystet. Brystlommerne er vandtætte og har indbygget audio port, så du trygt kan opbevare din iPod/iPhone i brystlommen samtidig med at du kan trække ledningerne til høretelefonerne op til ørerne via indersiden af jakken.
Ud over de vandtætte lynlåse har jakken også lynlåse under ærmerne til ventilation for ekstra åndbarhed (en fordel når man står på ski, går lange ture eller ved anden fysisk krævende aktivitet). Hætten kan justeres og tages af og på efter behov. Jakken kan tilmed spændes ind for neden, så den passer dig perfekt. Jakken har en lille flap for oven, hvor lynlåsen gemmes når den er lynet op, derved bliver din hage ikke generet. Slutteligt har jakken en indvendig stormflap, som holder kold luft ude.


Se også herre modellen XB-2

Night Shadow - Vandtæt, vindtæt og åndbar kvalitets dame softshelljakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%