Stormtech XB-2 - Dame

2.499,00 kr

Night Shadow - Vandtæt, vindtæt og åndbar kvalitets dame softshelljakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Performance softshell - Stormtech XB-2 W


Vindtæt, vandtæt og åndbar softshell jakke til damer. Denne softshell til damer kan både bruges til foråret, efteråret, sommeren og vinteren. Pga. den høje åndbarhed, kan jakken endda bruges i de varme sommermåneder. Den er også egnet som skijakke, da den både holder kold vind ude, og er så åndbar, at man kan komme af med varmen - dette vil dog kræve en varm trøje eller fleece indenunder. Da der er en lynlås under ærmerene, kan den også bruges til de milde sommerdage, blot med en t-shirt indenunder.
Ikke nok med at den har et smart og frisk design, så indeholder den også mange fine detaljer og ekstreme ydelsesegenskaber. Den er fleksibel og kan holde til et meget højt vandsøjletryk. Dette er et køb du aldrig vil fortryde! 

Materiale
Softshell i 93 % polyester og 7 % spandex, hvilket giver en ekstra god mobilitet.


Vægt
Jakken vejer 180 g/m2, hvilket er meget lidt for en jakke. Den vejer ikke mere end en trøje.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshell jakken er 100 % vindtæt. Den har et vandsøjletryk på 15.000 mm, hvilket betyder, at jakken holder til et meget kraftigt regnvejr. Samtidig har den fremragende åndbarhedsegenskaber med åndbarhed på 15.000 g/m2.


Detaljer
Softshell jakken har mange gode detaljer. Eksempelvis har den vandtætte lynlåslommer på brystet. Brystlommerne er vandtætte og har en indbygget audioport, så man trygt kan opbevare din iPod/iPhone i brystlommen samtidig med, at man kan trække ledningerne til høretelefonerne op til ørerne via indersiden af jakken.
Udover de vandtætte lynlåse har jakken også lynlåse under ærmerne til ventilation for ekstra åndbarhed (dette er en fordel, når man står på ski, går lange ture eller ved anden fysisk, krævende aktivitet). Hætten kan justeres og tages af og på efter behov. Jakken kan tilmed spændes ind for neden, så den passer perfekt. Desuden har den en lille flap for oven, hvor lynlåsen gemmes, når den er lynet op. Dermed bliver din hage ikke generet. Endvidere har jakken en indvendig stormflap, som holder kold luft ude.


Se også herre modellen XB-2

Night Shadow - Vandtæt, vindtæt og åndbar kvalitets dame softshelljakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja