Stormtech XB-2 - Herre

2.499,00 kr

1.999,00 kr

Sort/Blå - Vandtæt, åndbar og vindtæt kvalitets softshelljakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%
Beskrivelse af rating

Performance softshell - Stormtech XB-2


Fuldstændig vandtæt, vindtæt og åndbar herre softshell fra canadiske Stormtech. Denne softshell kan både bruges til efterår, forår, kølige sommerdage og en mild vinter. Den score maks i åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed. Jakke er beregnet til brug som en ydrejakke, hvor man enten kan have en t-shirt under på de varmere dage eller en fleece til de køligere dage. Da jakken er så åndbar og vindtæt, kan den meget vel bruges som skijakke, ligeså vel som den kan bruges som regnjakke på en efterårsdag.

Ikke nok med at den har et smart, spændende og friskt design, så har den også mange fine detaljer og ekstreme ydelsesegenskaber. Den er fleksibel og kan holde til et meget højt vandsøjletryk. Samtidig er åndbarheden i top! Et af de absolutte bedste produkter fra Stormtech.

Materiale
Softshell i 93 % polyester og 7 % spandex, hvilket gør den en fleksibel.

Vægt
Jakken vejer 180 g/m2, hvilket er utrolig let for en jakke.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshell jakken er 100 % vindtæt. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 15.000 mm, hvilket betyder, at denne jakke holder til selv meget kraftig regnvejr. Samtidig har den fremragende åndbare egenskaber med en åndbarhed på 15.000 g/m.

Detaljer
Softshell jakken har mange gode detaljer. Den har vandtætte lynlåslommer på brystet. Brystlommerne er vandtætte og har indbygget audio port, så du trygt kan opbevare din iPod/iPhone i brystlommen samtidig med at du kan trække ledningerne til høretelefonerne op til ørerne via indersiden af jakken. Lynlåsen gemmes væk i en lille flap for oven så din hage skånes. Der er stormflap indvendigt, som holder vinden ude.

Ud over de vandtætte lynlåse har jakken også lynlåse under ærmerne til ventilation for ekstra åndbarhed (en fordel når man står på ski, går lange ture eller ved anden fysisk krævende aktivitet). Hætten kan justeres og tages af og på efter behov. Jakken kan tilmed spændes ind for neden, så den passer dig perfekt.


Se også dame modellen XB-2 W

Sort/Blå - Vandtæt, åndbar og vindtæt kvalitets softshelljakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%