Stormtech XB-2 - Herre

2.499,00 kr

Sort/Blå - Vandtæt, åndbar og vindtæt kvalitets softshelljakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Performance softshell - Stormtech XB-2


Vandtæt, vindtæt og åndbar herre softshell fra canadiske Stormtech. Denne softshell kan både bruges til efterår, forår, kølige sommerdage og mild vinter. Jakken scorer makspoint i åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed. Den er beregnet til brug som en yderjakke, hvor man enten kan have en t-shirt indenunder på en varm dag, eller en fleece på en kølig dag. Da jakken er meget åndbar og vindtæt, kan den uden problemer bruges som en skijakke, samtidig med den også kan anvendes som regnjakke på en efterårsdag.

Ikke nok med at softshellen har et smart og frisk design, så indeholder den også mange fine detaljer og ekstreme ydelsesegenskaber. Den er fleksibel og kan holde til et meget højt vandsøjletryk. Samtidig er åndbarheden i top. Et af de absolut bedste produkter fra Stormtech!

Materiale
Softshell i 93 % polyester og 7 % spandex, hvilket medfører en høj grad af fleksibilitet.


Vægt
Jakken vejer 180 g/m2, hvilket er utrolig lidt for en jakke.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshell jakken er 100 % vindtæt. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 15.000 mm, hvilket betyder, at jakken holder til selv meget kraftigt regnvejr. Samtidig har den fremragende åndbarhedsegenskaber med en åndbarhed på 15.000 g/m.

Detaljer
Softshell jakken har mange gode detaljer. Bl.a. vandtætte lynlåslommer på brystet. Brystlommerne er vandtætte og har en indbygget audioport, så man trygt kan opbevare sin iPod/iPhone i brystlommen samtidig med, at den kan trække ledningerne til høretelefonerne op til ørerne via indersiden af jakken. Lynlåsen gemmes væk i en lille flap for oven, så ens hage skånes for ubehag. Der er en stormflap indvendigt, som holder vinden ude.

Udover de vandtætte lynlåse har jakken også lynlåse under ærmerne til ventilation for ekstra åndbarhed (en fordel når man står på ski, går lange ture eller ved anden fysisk, krævende aktivitet). Hætten kan justeres og tages af og på efter behov. Jakken kan tilmed spændes ind for neden, så den passer én perfekt.


Se også dame modellen XB-2 W

Sort/Blå - Vandtæt, åndbar og vindtæt kvalitets softshelljakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja