Stormtech BXV-2 - Dame

949,00 kr

Navy - Åndbar softshell vest med smarte detaljer til kvinder

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt vest - Stormtech BXV-2 W


Smart vandtæt og åndbar softshell vest med fine detaljer, fra det canadiske mærke Stormtech. Vesten har høj kvalitet og har er både vandtætte og åndbare egenskaber. Desuden er vesten tilmed helt vindtæt. Softshell vesten består derudover af 6 % spandex, hvilket er med til at gøre produktet bevægeligt og komfortabelt at have på. Produktet fungerer optimalt i temperaturer mellem +5 og +20 grader. Vesten er god til hverdagsbrug i det sene forår, sommer og starten af efteråret.

Materiale
BXV-2 W er lavet af 94% Polyester og 6% Spandex. Vesten er foret med 100% polyester micro fleece, og har en vandtæt membran. 

Vindtæt – Vandtæt - Åndbar
Softshell vesten er helt vindtæt og samtidig vandtæt. Produktet kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm, hvilket er højt. Dette betyder, at vesten vil kunne holde dig tør i selv kraftige regnbyger. Produktet har også gode åndbare egenskaber, således har produktet en åndbarhed på hele 8.000g/m2/24t. 

Detaljer
Vesten har praktiske lange lynlåslommer i siderne, hvor det er plads til at kunne varme hænderne. Derudover kan vesten spændes ind forneden med elastiksnor efter behov. Produktet fås i 3 forskellige og flotte farver, og går i størrelser fra XS-2XL.

OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt


Se herre udgaven Stormtech BXV-2 her!

Navy - Åndbar softshell vest med smarte detaljer til kvinder

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind