Stormtech HS-1 - Herre

1.799,00 kr

Hvid - En lækker og smart herre softshell af høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech HS-1


Stormtechs HS-1 er en lækker og smart softshell af høj kvalitet. Jakken er udviklet og produceret af det anerkendte mærke Stormtech. Produktet er designet til at fungere bedst i temperaturer der ligger mellem -5 og +20 grader. Der er altså tale om en jakke der er velegnet som forårsjakke/efterårsjakke. Stormtechs HS-1 har flere fine detaljer. Softshellen er praktisk og kan anvendes til mange forskellige formål.

Materiale
Jakkens yderdel er lavet af et materiale der består af 95% ripstop nylon og dertil 5% spandex. Jakken er derudover foret med microfleece, som er med til at øge komforten. 

Vægt
Produktet vejer 300g/m2, hvilket er en meget normal vægt for en softshell.

Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshellen er helt vindtæt. Jakken har en vandtæthed på hele 8.000 mm, hvilket vil sige at den vil kunne holde dig tør i enhver regnbyge. Jakken har desuden også meget gode åndbare egenskaber med en åndbarhed på 8.000g/m2/24t, dette er med til at sikrer at jakken ikke føles klam/fugtig at have på. Alt i alt, så får du her en jakke der afviser al vind og vil kunne holde dig tør i al salgs vejr! 

Detaljer
Stormtech HS-1 har en integreret hætte, som er justerbar. Jakken har laserskårede velcro-bånd ved ærmerne, hvilke også er justerbare. Jakkens laserskårede lomme på armen er med vandtæt lynlås. Der er to lynlåslommer på brystet som er tapede, hvilket vil hjælpe til at holde vandet ude. Brystlommerne er oplagte til at opbevare mobilen eller iPodden - der er indbygget udgang til dine høretelefoner. Slutteligt kan det nævnes at jakken er justerbar forneden med elastiksnor.

OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt


Se dameudgaven tormtech HS-1 W her!

Hvid - En lækker og smart herre softshell af høj canadisk kvalitet

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja