Stormtech E-2 - Dame

2.399,00 kr

Sort/Rød - Vandtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech E-2 W


Denne skaljakke fra canadiske Stormtech er 100 % vand- og vindtæt og har en fantastisk åndbarhed. For at sikre disse egenskaber er jakkens lommer og syninger tætnet. Denne dame skaljakke er konstrueret til at kunne klare krævende opgaver, hvor både arbejds- og klimaforhold kan være ekstreme. Skaljakken vil gøre sig godt på skiferien som yderlag, og vil med sine fantastiske egenskaber ikke svigte dig. Jakken er primært udviklet til at kunne holde dig varm i koldt vejr, men da der er mulighed for at lyne op under ærmerene og jakkens høje åndbarhed, kan den bruges i alt slags vejr. Desuden er den yderst god til, at slippe af med varme og fugt. Denne dameudgave fås både i sort og navy med forskellige lynlåsfarver.

Materiale og vægt
Stormtech E-2 W er lavet af 100% Taslon Oxform Nylon som er flettet med Tricot. Jakken har en vægt på 210g/m2, hvilket gør den meget let.Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Jakken er udviklet til at kunne klare et vandsøjletryk på 15.000mm og har en åndbarhed på 15.000g/m2. Den vil altså holde dig tør i alt slags vejr og samtidig yder jakken en så høj åndbarhed, at du ikke føler ubehag. Disse egenskaber gør jakken til en af de absolut bedste på markedet. Med dens tætnede syninger og lommer er den ligeledes 100 % vindtæt.

Detaljer
Hætten er designet så den kan indstilles efter pasform for maksimalt udsyn og beskyttelse mod vind og vand. Alle jakkes lynlåslommer er vandtætte. Inderlomme med audioport til dine høretelefoner. Lomme på overarmen med plads til f.eks. skikort eller ID-kort. Mulighed for at lyne op under armene for ekstra åndbarhed. Ærmer med velcro som kan justeres efter behov. Ligeledes er jakken justerbar forneden således, at kold luft kan holdes ude. Stormflap ned langs hele fronten, som holder vinden ude. Lynlåsen gemmes væk for oven, så den ikke generer din hage og hals.

Se herre udgaven her - Stormtech E-2

Sort/Rød - Vandtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind