Stormtech E-2 - Herre

2.399,00 kr

Sort/Rød - Vandtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech E-2


Denne skaljakke er helt vandtæt, vindtæt og åndbar. Den har desuden også vandtætte lommer og syninger. E-2 er en 3-lags softshell jakke, designet til at kunne klare de mest udfordrende opgaver. Skaljakken er udviklet til et koldt klima, med temperaturer mellem 0 og -15 grader. Jakken egner sig rigtig godt til ski, som det yderste lag, og med dens ekstreme egenskaber vil den ikke svigte dig ude på skiløjperne. Da jakken kan lynes op under armene og er meget åndbar, kan den også bruges i varmere klimaer eller ved fysisk aktivitet, da du har mulighed for nemt at slippe af med fugt og varme, og ikke bliver klam inde under jakken. Jakken fås både i en herre og dame udgave. I herre udgaven fås den både i sort og røde farver, med forskellige lynlåse. 

Materiale
100% Taslon Oxform Nylon, sammensat med Tricot. Jakken har en vægt på 210g/m2, hvilket gør jakken let at have på.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Jakken yder maksimal beskyttelse mod vind, regn og koldt luft. Den har en vandtæthed/åndbarhed på 15.000/15.000, hvilket er ekstremt højt. Jakken er derfor 100% vandtæt og vindtæt, samtidig med at den er meget åndbar.

Detaljer
Jakken er udstyret med en praktisk hætte, som kan indstilles efter behov. Vandtætte lynlåslommer, som holder alt vand ude. Lomme til kort på overarmen, f.eks. til skikort eller ID-kort. Behagelig afslutning under hagen, som gør at lynlåsen ikke generer din hals og hage. Stormflap bag lynlåsen på fronten, som holder kold luft ude. Justerbare ærmer, som kan indstilles efter behov. Mulighed for at åbne jakken under armene, så varmen nemmere kan slippe ud. Inderlomme med udgang til høretelefoner.

Se dame udgaven her - Stormtech E-2 W


 

Sort/Rød - Vandtæt softshell

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind