Stormtech BX-2 - Herre

1.199,00 kr

Coal - Vandtæt og åndbar softshell jakke herre til foråret

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech BX-2


En rigtig lækker og smart softshell til herre. Jakken er designet og produceret af canadiske Stormtech. Produktet er lavet er af høj kvalitet. Jakken kan erhverves, i forhold til kvaliteten, til en billig pris. Jakken har flere fine detaljer og samtidig har den gode egenskaber inden for vandtæthed og åndbarhed. Jakken er desuden 100% vindtæt. Denne jakke er til dig som søger efter en praktisk og smart softshell i en høj kvalitet.

Materiale
Jakkens materiale er lavet i 94 % polyester og 6 % spandex. Den er foret med 100% polyester micro fleece, og har en vandtæt membran.

Vægt
Jakken vejer 320 g/m2. Dette er altså en dejlig robust jakke, og den vil kunne holde dig varm i temperaturer der ligger mellem -5 og +20 grader.

Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Softshellen er helt vindtæt og kan derudover klare et vandsøjletryk på 8.000 mm. Det høje vandsøjletryk betyder, at jakken kan holde dig tør i alle slags regnbyger. Jakken har også gode åndbare egenskaber - en åndbarhed på hele 8.000 g/m2/24t er med til at sikre dig optimal komfort.

Detaljer
Udover jakkens gode egenskaber har den også flere gode detaljer. Jakken er udstyret med lynlåslommer i begge sider. Jakken kan justeres ved ærmerne med de stilfulde laserskårede velcrobånd. Forneden kan jakken spændes ind efter behov med elastiksnor.


Se dame udgaven Stormtech BX-2 W her!

Coal - Vandtæt og åndbar softshell jakke herre til foråret

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind