Stormtech XB-3 - Herre

1.899,00 kr

Sort/blå - Vandtæt og vindtæt softshell jakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Softshell jakke – Stormtech XB-3


Lækker jakke i strækbart materiale og med god åndbarhed, som kan bruges til udendørsaktiviteter, men som også fungere glimrende som en skijakke. Jakken er både vind- og vandtæt, og kan bruges i temperature mellem minus 10 og plus 10 grader. Bag lynlåsen er der monteret en stormflap, et ekstra stykke stof som lapper indover jakken på indersiden. Det forhindre vind i at slippe ind ved lynlåsen. Ligeledes har jakken en hagebeskytter og en god hætte til at stå imod vind og regn. Der er mange praktiske lommer fordelt på jakken, hvor værdiggenstande og andre praktiske sager kan opbevares. Skal jakken bruges til skijakke er der desuden to brystlommer, hvor man kan opbevare piste- og liftkort.


Materiale
Jakken består af 100% polyester med stræk, så der er rig mulighed for at bevæge sig i jakken.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Skijakken har et søjletryk på hele 10.000 mm og både syninger og lynlåse er tapede. Dermed er jakken 100 % vand- og vindtæt. Jakken har en åndbarhed på 3.000 g/m.


Detaljer
Jakken har flere smarte detaljer, som gør den optimal til skijakke. Hætten er aftagelig og kan desuden justeres med snore. Der findes to brystlommer og to almindelige sidelommer, så du har plads til alle dine værdigenstande. Jakken er en smule længere bagpå og kan desuden snøres ind i bunden med en elastiksnor, så den lukker helt tæt til om kroppen. Ligeledes er der monteret velcro ved begge håndled.


Se dame udgaven her

Sort/blå - Vandtæt og vindtæt softshell jakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja