Stormtech EB-1 - Dame

2.999,00 kr

Cool blå/Sort - Praktisk skijakke, vandtæt og varm fås i sort, navy og blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt skijakke - Stormtech EB-1 W


Vandtæt skijakke som holder dig varm på skiferien. Skijakken er 100 % vandtæt, og er udstyret med vandtætte syninger og lynlåse, sådan at den altid holder dig tør i dårligt vejr. Jakken er åndbar, så du kan være ekstra aktiv på skibakkerne, og har desuden en hætte, som du kan sætte på efter behov. For bedre tilpasning af jakken er der velcro på ærmerne og elastik i vidden omkring hoften, så du undgår at kold luft siver op under jakken. Lommerne og nakken er udstyret med foer, som holder dig varm. En smart inderlomme giver dig mulighed for at opbevare dine skibriller, når de ikke er i brug.

Materiale

Består af 100 % Polyester lamineret membrane.

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Denne jakke er testet til en vandtæthed på minimum 10.000mm og en åndbarhed på 10.000g/m2. Fantastisk til et klima på 0 til -15 grader. 

Detaljer
Sved, fugt og varme er nemt at komme af med med denne jakke pga. af dens høje åndbarhed. Vandtæt skijakke, som holder dig tør på regnfulde dage. Skibriller kan opbevares i den tilpas store inderlomme. Bedre tilpasning af ærmer ved hjælp af velco. Tilpasning via elastik omkring hofterne for bedre beskyttelse mod kulde. Lommer og nakke holder dig ekstra varm, da de er udstyret med foer.

SE HERRE MODELLEN HER 

Cool blå/Sort - Praktisk skijakke, vandtæt og varm fås i sort, navy og blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind