Stormtech EB-1 - Herre

2.999,00 kr

Cool blå/Sort - Praktisk skijakke til skibakken i sort, navy og blå | EB-1

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt skijakke -  Stormtech EB-1


Fed skijakke, som kan klare enhver skibakke på din skitur. Jakken er vandtæt, med vandtætte syninger og lynlåse, så du kan klare al slags vejr uden at blive våd. Modellen er meget åndbar, hvilket giver dig mulgihed for at være ekstra aktiv på skibakken, da den sørger for, at du kan komme af med fugt og sved og dermed forblive aktiv. Hætten på jakken er aftagelig og kan derfor sættes på efter ønske. For bedre tilpasning er der både velcro på ærmerne og elastik i vidden omkring hoften, sådan at kold luft ikke suser ind. Nakken og lommerne er udstyret med varmt foer som holder dig varm. Der er en tilpas stor inderlomme til opbevaring af dine skibriller, så de ikke pludselig forsvinder på vej op med liften.

Materiale

Består af 100 % Polyester lamineret membrane.

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Testet vandtæthed på minimum 10.000mm og en åndbarhed på 10.000g/m2. Rigtig god til et vinter klima på - 15 til 0 grader. 
Detaljer
Nemt at komme af med fugt og sved, da den er åndbar. 100 % vandtæt skijakke, som holder dig tør i al slags vejr. Tilpas stor inderlomme til skibriller. Velco på ærmer, for bedre tilpasning. Elastik i vidden som kan strammes ind for bedre tilpasning. Varmefoer i lommer og nakke som holder dig varm.

SE DAME MODELLEN HER 

Cool blå/Sort - Praktisk skijakke til skibakken i sort, navy og blå | EB-1

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind