Stormtech XJ-3 - Herre

1.999,00 kr

Grøn - Vandtæt softshell jakke til udendørsbrug & sejlsport

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech XJ-3


En praktisk softshelljakke fra canadiske Stormtech, som kan bruges til udendørs aktiviteter - alt lige fra sejlsport, roning, klatring, vandreture, sport og hverdag. Den egner sig bedst til temperaturer mellem 0 og +15 grader, men den kan også bruges som en sommerjakke. Softshell jakken beskytter dig mod regn og vand samtidig med at den holder vind ude. Derudover lader den din krop slippe af med varmen under fysisk aktivitet. En rigtig god og alsidig jakke, som du kan tage på til en gåtur ved vandet, en vandretur i skoven eller blot til hverdag. 

Materiale og vægt
Jakkens ydreskal består af 100% polyester, mens indersiden er af 100% polyester microfleece. Softshell jakken har en vægt på 260g/m2.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Modstandsdygtigt overfor regn med en vandtæthed på 8.000mm og åndbarhed med 3.000g/m2. Beskytter dig mod alt vind. Jakken vil holde dig tør i regnbyger.

Detaljer
Jakkens inderside er lavet i microfleece, som gør den behagelig at have på. Vandtæt lomme på overarmen, samt vandtætte lommer i siderne. Indvendig lomme med audioport udgang til dine høretelefoner. Tætnet sømme, som holder vand ude. Laserskåret velcro spænder ved håndleddene, som kan justeres. Hætten kan ligeledes justeres, eller tages af når den ikke skal bruges. Vindbeskytter under lynlåsen, samt hagebeskytter for oven, som beskytter din hage mod lynlåsen
OBS: Det er kun den sort model, der fås i over 3XL.

Se dame udgaven her – Stormtech XJ-3 W

Grøn - Vandtæt softshell jakke til udendørsbrug & sejlsport

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind