Stormtech XB-3 - Dame

1.899,00 kr

Sort/blå - Vandtæt og vindtæt softshell jakke til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja
Beskrivelse af rating

Softshell jakke – Stormtech XB-3 W


Lækker softshell jakke, som er lavet til at kunne bruges i alsidigt vejr - og kan tilmed sagtens anvendes som skijakke. Jakken er vind- og vandtæt, og har en åndbarhed på 3.000 g/m, så det er en jakke du kan være aktiv i. Det gør den blandt andet ideel til skijakke, da åndbarheden giver sveden mulighed for at forlade kroppen og holder dig tør. Jakken kan justeres flere steder, så den passer til netop dig og din krop, og både ærmer, hætte og bund kan tilpasses ved hjælp af velcro eller snore. Desuden er jakken konstrueret til at holde alt vind ude. Det gør den blandt andet ved at have en overlapning af stof på indersiden af lynlåsen, kaldet en stormflap, som skærmer mod vinden. Ligeledes er jakken lidt længere bagpå for at give optimal beskyttelse.


Materiale 
Jakken er lavet i et strækbart materiale, som består af 100% polyester.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Alle syninger er tapede, og det samme er lynlåsen i front, så vand ikke slipper ind. Desuden har jakken et søjletryk på 10.000, som gør den fuldstændig vandtæt. Jakken er også vindtæt og har en åndbarhed på 3.000 g/m og er dermed egnet til at være aktiv i.


Detaljer
Hætten på jakken kan tilpasses foran og kan desuden tages af og på efter behov. Jakken har en bred og høj krave, så også hagen kan beskyttes i koldt vejr. En meget alsidig jakke, som kan klare temperatyre fra minus 10 til plus 10 grader. Jakken har i alt fire lommer, som alle er placeret på fronten. To almindelige sidelommer og to brystlommer. Så der er både plads til værdiggenstandene og liftkortet, hvis man også vil have den med på skiferien. 


Se herre udgaven her

Sort/blå - Vandtæt og vindtæt softshell jakke til damer

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Ja