Stormtech VPX-4 - Herre

2.599,00 kr

Granite/sort - Vandtæt, vindtæt og åndbar vinterjakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

5i1 vinterjakke - Stormtech VPX-4


Varm vinterjakke til herre. Vandtæt, vindtæt og åndbar vinterjakke med mange gode detaljer. Jakken består både at en inder og ydrejakke, så den kan kombineres på flere forskellige måder og kan dermed bruges hele året rundt til utallige formål og vejrforhold. Særligt ideel som skijakke eller til anden undendørs aktivitet.
Kun sort/sort fås i 5XL. Resten fås fra S til 4XL.


Materiale
Jakkens yderdel af 100 % polyester med taffeta foer. Den udtagelige inderjakke er også af 100 % polyester med tafetta foer.

Vægt
Jakkens yderdel vejer 182g/m2, mens jakkens udtagelige inderjakke vejer 115g/m2.

Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
VPX-4 er vindtæt og kan tåle et højt vandsøljetryk på 5.000 mm, hvilket betyder, at den altid vil holde dig tør. Derudover har jakken ganske fine åndbare egenskaber med en åndbarhed på 3.000g/m2/24t. Kort og godt: Denne jakke afviser al vind og holder dig altid tør og varm.

Detaljer
Jakken er meget fleksibel og praktisk med mange gode detaljer. Den udtagelige inderjakke med de aftagelige ærmer gør, at VPX-4 kan kombineres på følgende 5 forskellige måder; yderjakke med inderjakke, yderjakke med inderjakke uden ærmer, yderjakken alene, inderjakken alene, inderjakke uden ærmer. Alle sømme er tætte. Hætten kan tages af og justeres. De laserskårede velcro-bånd ved ærmerne kan ligeledes justeres. Jakken har også en lynlåslomme på venstre overarm samt ekstra lange lynlåse under ærmer til udluftning med sne-afvisende mesh.

OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt.

Se dame udgaven - Stormtech VPX-4 W her! 

Granite/sort - Vandtæt, vindtæt og åndbar vinterjakke til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind