Stormtech SSJ-1 - Dame

2.499,00 kr

Grøn/Sort - Vinter ski jakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt 3i1 vinterjakke - Stormtech SSJ-1 W


Denne 3i1 vinterjakke fra Stormtech er både åndbar og vandtæt, som både holder dig tør på de våde og varm på de kolde dage. Den tillader kroppen at ånde og komme af med fugt og sved på de mere aktive dage. Inderjakken er en åndbar fleece, som kan bruges når vejret er lidt varmere. Denne model består af to jakker, som man kan lyne fra hinanden. Yder Jakken har en aftagelig hætte, som kan påsættes efter ønske og justeres til perfekt tilpasning. Nakken og lommerne har foer, som kan holde dig varm, når det er koldt udenfor. Elastik i vidden gør, at man kan lukke jakken til omkring hoften. Velcro ved ærmerne gør, at man nemmere kan tilpasse jakken til sine håndled. For at få maksimal beskyttelse mod kold luft har jakken en stormflap med knapper.


Materiale
Modellen består af 97 % Polyester og 3 % spandex sammensat med 100 % polyesterfleece


Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
En super vinter jakke til et klima på 0 til -15 grader og testet vandtæthed på minimum 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2.


Detaljer
Hætten kan påsættes efter behov og er justebar. Nakken og lommerne er foeret, hvilket giver varme. Smart aftagelig yder jakke, hvilket giver muglighed for en tynd og/eller tyk jakke. Kold luft slipper ikke igennem jakken, da den er udstyret med en sftormflap med knapper. Bedre tilpasning af ærmer med velcro. Hagebeskytter for beskyttelse mod irriteret hud.

SE HERRE UDGAVEN HER
Fås også i en ungdomsudgave, ved interresse.

Grøn/Sort - Vinter ski jakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind