Stormtech XJ-3 - Dame

1.999,00 kr

Navy - Softshell damejakke til udendørs aktiviteter

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vandtæt softshell - Stormtech XJ-3 W


Super praktisk udendørs jakke fra det canadiske mærke Stormtech, som egner sig til alle former for udendørs aktiviteter - fra klatring, til sejlsport, kajak, roning og gåture. Jakken gør sig godt i temperaturer mellem 0 og +15 grader, men kan også bruges om sommeren. Jakken holder både vand, regn og vind ude, men er stadig åndbar. Denne softshell jakke er en meget alsidig model, som kan bruges til alt fra en gåtur i skoven, ved vandet eller bare til hverdagsbrug.

Materiale og vægt
Jakkens yderdel er lavet af 100% polyester. Indersiden er foret men en 100% polyester microfleece, som gør jakken blød og lækker at have på. Softshellen har en vægt på 260g/m2.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Åndbarhed på 3.000g/m2 og vandtæthed på 8.000mm, som sikre at du vil forblive tør i enhver regnbyge. Holder alt vind ude.

Detaljer
Med en inderside af microfleece, er jakken meget behagelig at have på. Vandtætte lommer i siderne og på den ene overarm. Lommerne er store og foret, så de kan holde dine hænder varme. Indvendig udgang til dine høretelefoner. Alle sømme er tætnet og lynlåsen på fronten er vandtæt, hvorfor vand ikke trænger ind gennem jakken. Justerbare velcrobånd ved håndleddene, som er laserskåret. Hætten er justerbar for optimal pasform - og kan tages af når den ikke skal bruges. Bag lynlåsen er der en vindbeskytter, som holder kold vind ude. Lynlåsen gemmes væk for oven således at hagen bliver beskyttet mod lynlåsen.

Se herre udgaven her – Stormtech XJ-3

Navy - Softshell damejakke til udendørs aktiviteter

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind