Træningsjakker og træningstrøjer

Mangler du en træningsjakker eller træningstrøjer? Her på siden af har vi et stort udvalg af træningsjakker og træningstrøjer i høj kvalitet.

TRÆNINGSJAKKER

Gå til herre

TRÆNINGSJAKKER

Gå til dame

Træningsjakker til herre

Stormtech X-1 - Herre
S - 5XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech TS-1 - Herre
S - 3XL
849,00 kr
Stormtech SAJ200 - Herre
S - 3XL
749,00 kr
Stormtech LWS-2 - Herre
S - 3XL
1.099,00 kr

Træningsjakker til dame

Stormtech X-1 - Dame
XS - 2XL
1.599,00 kr
Ja
Stormtech TS-1 - Dame
XS - 2XL
849,00 kr
Stormtech SNJ-1 - Dame
XS - 2XL

849,00 kr

764,00 kr

10%
Stormtech LWS-2 - Dame
XS - 2XL
1.099,00 kr

Træningstrøjer, træningstrøje og træningsjakker

Velkommen til OnlineOutwear. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige træningsjakker og træningstrøjer. Vores produkter kommer hovedsageligt fra det canadiske mærke Stormtech, som er garant for at levere høj kvalitet til fornuftige priser. Hvis du står og mangler en træningsjakke eller en træningstrøje vil du helt sikker kunne finde det du leder efter her på siden.

Løbetrøje til herre fra det tyske mærke J&N
Vi har også enkelte produkter fra det tyske mækre James and Nicholson (J&N). De jakker som vi har fra J&N er noget billigere end Stormtech, men også af en lidt dårligere kvalitet, som dog ikke fejler noget. J&N er mere til dig som skal bruge en træningsjakke til fritidstræning.

Sports trøje til herre
Vores sportstrøjer er velegnet som en overtræks trøje, som du kan tage over dig ude på f.eks. fodboldbanen for at holde dig varm. Træningstrøjerne kan også bruges som en jakke du kan varme op i før du skal i gang med din egentlige træning. Vores sportsjakker fås også i store størrelser, så der er noget for dig uanset din størrelse.

Træningstrøjer i høj canadisk kvalitet

Langt størstedelen af vores produkter her på siden kommer fra canadiske Stormtech. Stormtech er et meget anerkendt mærke i Nordamerika, men de blev først for nylig blevet introdukseret her i Danmark. Grunden til Stormtechs succes i Nordamerika er at de altid levere produkter af høj kvalitet og med praktiske detaljer. En del af de træningsjakker og træningstrøjer du finder her på siden er udviklet i samarbejde med professionelle sport udøvere, således at du kan være sikker på at tøjet holder. Blandt andet af Krista Guloien, som er tidligere sølvmedalje vinder i roning ved de olympiske lege i London. Hun træner til dagligt i denne træningstrøje fra Stormtech, som tilbyder høj åndbarhed og stor bevægelighed. Stormtech er til dig der forventer træningsjakker og træningstrøjer i høj kvalitet. Læs mere om Stormtech lige her.

Trænings trøjer
Vi forhandler flere forskellige trænings trøjer her på siden. Vores træningstrøjer fra Stormtech er kendetegnet af høj kvalitet og mange praktiske detaljer, som vil være med til at sikre at du kan yde optimalt på din løbe tur. Se blandt andet dennne smarte og praktiske løbejakke til herre. Vores trøjer fås også i store størrelser. Hvis du vil se hele vores udvalg af overtøj til træning kan du finde det her

Træningsjakke til herre

Her hos OnlineOutwear forhandler vi mange forskellige smarte træningsjakker, som hver især har deres kompetencer. Nogle af vorestræningsjakker er henvendt til udendørsbrug, som denne træningsjakke fra Stormtech. Mens andre træningsjakker er mere oplagt til at bruge til indendørstræning, som denne træningsjakke til herre. En træningsjakke skal kunne holde dig varm, men må ikke være så tyk at man ikke kan ånde i den, hvilket ikke er et problem for de træningsjakker til herre vi forhandler her på siden. Hvis du leder mere specifikt efter fitnesstøj kan du se hele vores udvalg her. Vores træningsjakker fås også i store størrelser. De mindste herremodeller går op til 3XL, mens de største træningsjakker går op til størrelse 5XL.

Du er altid velkommentil at kontakte os på 6058 8240 eller sende os en mail på kontakt@onlineoutwear.dk. Vi svare på alle henvendelser indenfor 24 timer, men ofte meget meget før. Du kan kontakte os, for at høre mere om produkterne, vores handelsbetingelser og/eller service. Vi ser frem til at kunne betjene dig i shoppen!