Tøj til fitness - tights, bukser, trøjer og toppe

Selvom de fleste nok kan blive enige om, at det er dejligt at dyrke motion udendørs, hvor man kan få frisk luft og mærke solens stråler mod sit ansigt, så kan vi nok også blive enige om, at det i vintermånederne er godt, at der også findes fitnesscentre. For når vinden suser, regnen siler ned og temperaturen nærmer sig frysepunktet udendørs, så kan motivationen godt dale en smule. Derfor er fitnesscentret oplagt i vintermånederne, så du stadig har mulighed for at vedligeholde dit aktivitetsniveau. Ligegyldigt  om du er til løb, cykling, vægtløftning eller en hel fjerde form for motion, så er der plads til dig i et fitnesscenter.

Her kan du se OnlineOutwears fitnesstøj til herre og fitnesstøj til dame.

Fitness er en bred betegnelse for mange typer af motion og træning, og derfor er der også mange muligheder på tøjfronten. Da du ikke er afhængig af vejret, kan næsten alt tøj bruges i fitnesscentret, men der er alligevel et par fif at hente.

Nogle har det med bare at kaste den øverste T-shirt fra bunken i skabet ned i tasken, når de skal i fitnesscentret, men det er meget vigtigt, at du altid sikre dig, at dit fitnesstøj er åndbart. Hvis du blot tager en slidt bomuldstrøje fra skabet, når du skal ned og træne i fitnesscentret, vil du ikke kunne komme af med sveden, som i stedet vil samle sig i trøjen. Det betyder for det første, at du bliver våd, men også at du nemt får store svedplamager på trøjen, hvilket de færreste ønsker sig, når det kan undgås. Derfor skal både trøje, bukser og gerne også dine sokker være lavet i et åndbart materiale.

 

Tights og bukser til fitness

Du kan efterhånden få tights i alle tænkelige længder, så der findes noget for enhver. Den mest normale tights til brug i fitness er trekvart modellen, såsom disse tights - Stormtech SAC014, der ikke er så varm som lange tights. Dermed er de trekvartlange tights optimale til indendørs brug i fitnesscentret.

Fordelen ved tights er, at de sidder tæt til kroppen, og dermed kan de ikke komme i klemme i maskinerne, når du træner. Desuden giver buksernes tætte pasform dig ikke unødvendig modstand, hvis du for eksempel er en tur på løbebåndet. Omvendt er der nogle, som ikke synes, at det er rart at have stramme tights på, når de træner, og derfor er det jo godt, at der også findes shorts eller lange løsere træningsbukser. Et eksempel kunne være disse træningsbukser, Stormtechs SAP200, som har en løs silhuet, men går en smule ind ved underbenet. Buksen er lavet i et meget åndbart materiale, så de er optimale til træning og aktivitet.

 

Trøjer og toppe til fitness

Trænings T-shirt findes i et hav af farver. Derfor er det op til dig, om du går med den sikre sorte T-shirt eller i stedte vælger at sætte lidt kulør på tilværelsen med en T-shirt i en smart farve såsom rød, turkis eller gul. Se for eksempel denne lækre T-shirt, Stormtech SAT010, der er let og åndbar, som fås i et hav af farver til både herre og dame.

Fitnesscentret giver dig mulighed for at få brugt både dine T-shirts og toppe hele året rundt. Toppen er da også en favorit blandt mange fitnessbrugere. Hvis du vælger at bruge en sportstop eller en T-shirt uden arme, så sikrer du dig en god bevægelighed, da dine arme og skuldre er fri. Det kan være en fordel til nogle typer af træning, desuden er det selvfølgelig den beklædning, som giver mindst varme. Derfor kan det være en god ide, hvis du vælger en top også at tage en overtrøje med. Den kan specielt være god at have, når du varmer op og i starten af din træning, hvor du endnu ikke er blevet varm i kroppen.

 

Andre kunder så også:

 

Stormtech SNT-1 - Herre
S - 5XL
399,00 kr
Stormtech SAT120 - Herre
S - 3XL
349,00 kr
Stormtech SAT038 - Dame
XS - 2XL
349,00 kr
J&N 390 - Dame
S - 2XL
199,00 kr