Stormtech XR-5 - Dame

2.499,00 kr

Sort/Grå - 3 i 1 skijakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

3i1 Skijakke - Stormtech XR-5 W


En super smart to delt skijakke, som er velegnet til udendørs arbejde og udendørs aktiviteter. Inder jakken er en fleece jakke som er god til de lunere dage. Yder jakken kan bruges som en almindelig jakke, som er vandtæt og kan klare regnbyger. De to jakker sammensat danner en dejlig varm skijakke, som også er åndbar, hvilket sørger for at sved og fugt transporteres ud af jakken. Modellen har en hætte som kan påsættes efter behov. Lommerne er foert til at varme hænderne på de ekstra kolde dage. Der er to brystlommer til værdiggenstande. Lynlåsen har en stormflap over, som forhindrer kold luft at trænge igennem.

Materiale

Består af 100 % Nylon oxford med 100 % polyester fleece. 

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Rigtig god til et vinterklima på -15 til -30 grader og er testet vandtæthed på minimum 2.000mm og en åndbarhed på 1.000g/m2.


Detaljer
2 brystlommer til evt mobil, pung eller skikort. 3 i 1 jakke med aftagelig fleece til de lunere dage. Aftagelig hætte så den kan påsættes efter behov. Foer i lommerne som varmer hænderne. Stormflap over lynlåsen som holder kold luft ude. Ærmerne kan tilpasses ens håndled.


SE HERRE MODELLEN HER 

Sort/Grå - 3 i 1 skijakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind