Stormtech XSJ-1 - Dame

1.599,00 kr

Navy - Strækbar aktivitets softshell til dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Aktivitets shoftshell - Stormtech XSJ-1 W


Denne jakke fra det canadiske mærke Stormtech, egner sig godt til mange forskellige aktiviteter. Stoffet er ekstra strækbart og giver dermed en stor bevægelighed. Jakken har hagebeskyttelse for enden af lynlåsen, så din hage og hals ikke bliver unødigt generet. Jakken er desuden udstyret med en stormflap, som forhindrer kold luft at trænge igennem lynlåsen på fronten. Softshell jakken gør sig godt i det danske forår, og egner sig specielt godt til et klima på 0 til 15 grader.

Materiale og vægt
Softshell jakken er lavet af 97 % Polyester, 3 % Spandex og foret med 100% Polyester fleece. Jakken har en vægt på 300g/m2.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Jakken er god til det danske forårsvejr og har en vandtæthed på 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2, hvilket gør, at den vil holde dig tør i regnvejr. Samtidig er jakken vindtæt, så den kolde luft ikke vil genere dig.

Detaljer
Stoffet er særligt strækbart, hvilket gør denne jakke til et godt valg, hvis du skal bruge beklædning til udendørsaktiviteter. Den kolde luft holdes ude ved hjælp af stormflappen bag lynlåsen. Hagebeskytter i lynlåslukningen. Smarte lynlåslommer i siderne og på ærmet. Hætten kan justeres når den er i brug, og gemmes væk i kraven når den ikke bruges. Indvendig lynlåslomme til værdigenstande og lomme med udgang til høretelefoner. 

Se herre udgaven her – Stormtech XSJ-1

Navy - Strækbar aktivitets softshell til dame

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind