Stormtech XSJ-1 - Herre

1.599,00 kr

Marine Blå - Aktivitets softshell til sejlads, roning & gåture

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Aktivitets shoftshell - Stormtech XSJ-1


Denne aktivitets jakke fra canadiske Stormtech er designet med spandex for at give ekstra fleksibilitet, og samtidig med til at give en god pasform. Softshell jakken er god til alle former for aktiviteter f.eks. sejlads, roning, gåture og andre udendørsaktiviteter. Denne model har hagebeskyttelse i toppen hvor lynlåsen slutter, således at hagen ikke bliver generet. Jakken egner sig godt til foråret og gør sig særlig godt i temperaturer mellem 0 og 15 grader. Foran er jakken udstyret med en stormflap ned langs lynlåsen, som forhindrer kold luft i at trænge igennem.

Materiale og vægt
Jakken består af 97% Polyester og 3% Spandex sammensat med en inderside af 100% Polyester fleece. Den har en vægt på 300g/m2.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt
Jakken har en vandtæthed på 5.000mm og en åndbarhed på 5.000g/m2, hvilket betyder at jakken vil holde dig tør i regnvejr. Samtidig er jakken 100% vindtæt.

Detaljer
Jakkens materiale er strækbart og kan give sig i alle retninger, hvilket er med til at give ekstra bevægelighed. Stormflappen på lynlåsen forhindrer kold luft i at trænge igennem. Hagebeskytteren gemmer lynlåsen væk i toppen, således denne ikke generer. Smart lomme på ærmet til opbevaring af ID-kort eller eventuelt skikort. Velcro på ærmerne som kan justeres. Hætten kan gemmes væk i kraven og justeres, når den er i brug. Indvendig lomme til værdigenstande og lomme med audioport til høretelefoner, så man nemt kan bruge sin musikafspiller.
Bemærk: Kun den sorte model fås op til 5XL

Se dame udgaven her - Stormtech XSJ-1 W

Marine Blå - Aktivitets softshell til sejlads, roning & gåture

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind