Stormtech

 

Stormtech er et canadiskmærke, som har specialiseret sig inden for jakker til aktivt brug. Kendetegnet ved Stormtech er høj kvalitet, de nyeste teknikker, gennemtænkte funktioner, innovative detaljer og design. 

Deres produkter henvender sig til det aktive, kvalitetsbevidste friluftsmenneske. Det canadiske mærke er yderst populært i hjemlandet - men stadig nyt på det europæiske marked.
Stormtech udvikler sine egne teknologier og er derfor sikre på, at de lever op til deres høje kvalitetsmæssige krav. De benytter ikke standard-teknologier som fx Goretex. 

Professionelle sportsfolk sikrer høj kvalitet

Stormtech sponsorer professionelle canadiske ekstremsports-udøvere, blandt andet indenfor bjergbestigning, mountainbike og kajak. Derudover sponsorer de også canadiske atleter. Produkterne bliver dagligt testet under ekstreme forhold, hvor ekstremsports-udøverne og atleterne konstant giver feedback til afdelingen for produktudvikling. Herfra udvikles Stormtechs teknologier og produkterne bliver skræddersyet til at sikre optimalt design og kvalitet.

Stormtech sponsorer foruden sportsmændene et stort canadisk redningsfirma – Lions’ Bay Search and Rescue Team (LBSAR) – som står for søgning og redning i en del af Canada. For dem er udstyr med høj kvalitet og ekstrem performance livsnødvendigt for at kunne udføre arbejdet - og her er Stormtech igen en stolt sponsor.

 

Udvalget af Stormtech produkter hos OnlineOutwear.dk

Vi forhandler et bredt udvalg af Stormtech's produkter, og har kategorieseret dem i følgende kategorier:

Softshell jakker 

Skijakker/ vinterjakker

Skibukser

Fleece trøjer og jakker

Golftøj

Løbetøj

Stormtech har et rigtig stort udvalg af lækkert tøj - Og det er vi naturligvis glade for. Det er dog ikke alle Stormtech's produkter der ligger på vores hjemmeside. Men bare rolig - vi kan skaffe det hele hjem til dig. Søger du et specifikt Stormtech proudukt, så skriv endelig til os på Kontakt(@)onlineoutwear.dk og vi ser om vi ikke kan skaffe produktet hjem til dig. Det kan vi faktisk langt de fleste gange.

Stormtech produkter's pasform

Stormtech er kendt for deres gode pasform på produkterne og det kommer dig til gode når du køber et Stormtech produkt. Størrelserne på Stormtech produkterne er dog en smule store i forhold til hvad vi er vant til her i Danmark. Derfor anbefaler vi at du kigger under fanen størrelsesguide på det enkelte produkt, inden du køber dette. Er du i tvivl kan du altid kontakte os.

Næststørst på markedet i Canada

Stormtech er et stærkt brand i Canada, på hvilket marked de har den næststørste markedsandel indenfor firmasalg. Først i de seneste år er Stormtech kommet på det europæiske marked og interessen for mærket er stigende.

Lav kendskabsgrad giver lave priser

En vigtig fordel ved Stormtech lige nu er, at prisen er betydeligt lavere end konkurrenternes grundet den stadig lave kendskabsgrad i Europa. Det er derfor muligt at blive trendsætter til billige penge, da brandværdien stadig er lav. Med andre ord – du får meget for pengene ved køb af Stormtech. 

Prisniveauet på Stormtechs produkter ligger generelt mellem 800 og 3.000 kr. Man skal dog ikke lade sig snyde af den lave pris – kvaliteten er i top.

Miljø og gode arbejdsforhold vægtes højt

Stormtech er med til at tage ansvar for den verden, vi lever i. Ikke alene overholder de alle gældende miljø-love i produktionslandene i fjernøsten, men de har tilmeld gået skridtet videre og oprettet deres egen etiske produktionspolitik, hvilket skal skåne miljøet for forurening.

Stormtech tror på, at vi alle er ansvarligefor at beskytte miljøet. Det er et sundt valg for Jorden, og for de kunder som går i Stormtechs produkter.

Derudover er Stormtech bl.a. medlem af følgende organisationer: Fair Labor Association (FLA), Worldwide Responsible Apparel Production (WRAP), United Nations Global Compact. Medlemskabet af disse organisationer sikrer gode arbejdsforhold i produktionen af Stormtechs produkter.