Sportstasker og rygsække

Sportstasker og rygsække

Stormtech GBW-1 L
1.199,00 kr
Stormtech GBW-1 M
1.149,00 kr
Ja
Stormtech GBW-1 S
799,00 kr
Stormtech PDB-1
749,00 kr
Stormtech ATB-1
699,00 kr
Stormtech WPD-1
1.149,00 kr
Stormtech GBW-2
1.749,00 kr
Stormtech WCP-2
599,00 kr
Stormtech IBX-1
399,00 kr
Stormtech WXP-1
699,00 kr
Ja
Stormtech WXP-2
649,00 kr
Ja
Stormtech WBP-4
1.499,00 kr
Stormtech WDT-1
1.249,00 kr
Stormtech SBX-1
449,00 kr
Stormtech WBP-2
1.199,00 kr
Stormtech WSP-1
125,00 kr
Stormtech WRP-1
265,00 kr
Stormtech WRP-2
299,00 kr

Vandtæt rygsæk og store sportstasker

Velkommen til OnlineOutwear.dk! Her på siden forhandler vi et bredt udvalg af store vandtætte kvalitets sportstasker, outdoor rygsække, tasker/poser og køletasketasker. Vores sortiment af takser byder både på sportstakser og rygsække, som egner til hverdag og sport, ligeså vel som til de mest udfordrende vandreture, bjergbestigning eller lignende.

Store vandtætte tasker til sport og outdoor aktiviteter

Her på siden har vi både sportstasker og rygsække, som kan bruges som sportstaske, skoletaske eller arbejdstaske. Men vi har også produkter, som er egnet til de mest ekstreme udfordringer, som bjergbestigning, vandreture med uforudsigeligt vejr eller outdoor overlevelsesture i naturen. For at en stor sportstaske eller rygsæk kan bruges til så mange ting, som vores kan, kræver det, at den er af meget høj kvalitet, er vandtæt og slidstræk – hvilket langt størstedelen af vores sortiment er.

Sportstasker – vandtætte, slidstærke og høj kvalitet

Alle vores sportstasker er af høj kvalitet til prisen! Derudover forhandler vi også mange vandtætte sportstaske, som er belagt med et 100% vandtæt og ekstremt slidstærkt PVC-materiale, der gør, at taskerne kan bruges i selv ekstreme vejrforhold. Ved flere af vores sportstakser, er der også lagt vægt på, at de skal være lette, så du ikke skal bære på mere end højst nødvendigt. Mange af vores sportstakser har både hank og skulderrem, så du både kan bære dem i hånden og på ryggen. Derved kan du også pakke mere, uden at belaste din ryg for meget.

Vandtætte rygsække til udendørs aktiviteter

Alle vores rygsække er fyldt med smarte og praktiske detaljer, som gør dem ekstra brugervenlig. Alle vores rygsække kan bruges til hverdag og outdoor, så som skole og sport, men vi har også rygsække, som er velegnet til udfordrende vandreture og overlevelses ture i naturen. Disse høj-performance rygsække, er belagt med et vandtæt PVC materiale, som gør dem vandtætte i regnvejr og meget slidstærke. Derudover er de også lavet i et letvægtsmateriale, så du kan have mere med. De fleste af vores sportstakser, kan også bruges som rygsække, da de har skulderstropper.

100 % vandtætte tasker

Vores 100 % vandtætte tasker/poser, er så vandtætte at du kan have dem på ryggen under en mindre svømmetur. De skal rulles sammen i toppen og derfor er alle åbningerne helt forseglet.

PVC-belagt

Alle de tasker vi forhandler på siden, som er vandtætte, er lavet af polyester for at gøre dem lette og praktiske. PVC er en moderne teknologi, som er 100 % vandtæt og ekstremt slidstærk. Disse tasker er derfor egnet til selv de mest ekstrem forhold.

Vandtætte tasker og rygsække – hvor vandtætte er de?

Her på siden skæner vi imellem vandtætte takser og 100 % vandtætte tasker. Hvis en taske er omtalt som vandtæt, så betyder det, at de flader der normalt vil blive udsat for eventuel regn, er 100 % vandtætte. Disse tasker er derfor ikke nødvendigvis 100 % vandtætte på alle falder, syninger eller samlinger. De tasker vi omtaler som 100 % vandtætte, er så vandtætte, at hvis du lukker dem korrekt, vil du kunne tage dem med ud at svømme eller de vil kunne flyde i vand uden at tage vand ind.

Slidstærk kvalitet

Alle vores sportstasker, rygsække, køletasker og 100 % vandtætte tasker, er lavet i slidstærke materialer af høj kvalitet – for at du kan bruge dem endnu mere. Derfor er de fleste af vores tasker også med forstærkede syninger, lynlåse og samlinger.

Letvægts tasker – så du kan pakke mere!

Der bliver ved alle vores tasker lagt fokus på vægten, så du kan pakke endnu mere, uden det bliver unødvendigt tungt. Der er derfor ingen unødvendige funktioner på taskerne, som ikke er smarte eller praktiske for dens brug, men som blot er på for designet. Derfor er alle vores tasker egnet til folk, som altid er på farten, som skal have stor oppakning med eller blot har fokus på produktets vægt.

Smarte sportstaske og rygsække i flere farver

Vores tasker kommer alle sammen i et smart og sporty design. De kan derfor både bruges til hverdag, som sportstasker og til udflugter. Vores tasker fås derfor også i mange forskellige farver, så der altid er noget til enhver smag. 

Størrelsen på en taske/sportstaske – hvordan måles det?

Vi forhandler sportstasker, rygsække, køletasker og 100 % vandtætte tasker, i forskellige størrelser. Størrelserne måles i liter, hvilket svare til 10cm3. Så for hver gang en taske har et rumfang på 10cm * 10cm * 10cm er det altså 1 liter. Målene på alle vores tasker er udvendige mål, hvor tasken rumfang, oplyses i liter.

Vi håber du er blevet inspireret til at vælge Stormtech tasker til hverdag og sport – et valg du ikke vil fortryde!

Gå til forsiden her!