Stormtech XJ-1 - Dame

1.699,00 kr

Electric blå - Praktisk dame softshell til forår, sommer og efterår

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Funktionel softshell - Stormtech XJ-1 W


En praktisk softshell jakke til forår, sommer og efterår. Jakken, fra det canadiske kvalitets mærke Stormtech, er både vandtæt, åndbar og vindtæt. Den egner sig godt til vandreturer i skoven eller ved vandet. Jakken er designet til at fungere bedst i temperaturer mellem 0 og +15 grader. Utrolig lækker softshell med mange gode detaljer. Praktisk, funktionel og smart.

Materiale
Softshell jakkens yderste del er af 86% polyester og 14% spandex, hvilket gør den elastisk og givet ekstra mobilitet. Jakken er foret indvendigt med en 100% polyester micro fleece. 

Vægt
Softshell jakken vejer 280g/m2.

Vindtæt - Vandtæt - Åndbar
Stormtech XJ-1 W er helt vindtæt og vandtæt. Jakken kan tåle et vandsøjletryk på 8.000 mm, hvilket betyder, at den vil holde dig tør i alle regnbyger. Softshell jakken har derudover gode åndbare egenskaber med en åndbarhed på 5.000 g/m2/24t, som gør at du ikke bliver klam inde under jakken. Alt i alt en meget praktisk softshell, som holder dig tør og afviser al vind.

Detaljer
Jakken har mange gode detaljer i form af gennemgående vandtæt lynlås på fronten, samt vindafvisende stormflap bag ved lynlåsen. Jakken har en aftagelig og justerbar hætte. Der er vandtætte lynlåslommer på brystet med indbygget plads til din iPod samt udgang til dine høretelefoner.
OBS! Denne jakke er vind- og vandtæt

Se herre udgaven Stormtech XJ-1 her! 

Electric blå - Praktisk dame softshell til forår, sommer og efterår

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind