Stormtech XBT-1 - Herre

1.049,00 kr

Vindtæt letvægts softshelljakke i canadisk kvalitet - Sort/Electric Blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Vindtæt softshell – Stormtech XBT-1


Vand- og vindtæt softshell jakke, som holder dig tør og er perfekt til efterårsvejret. Jakken har en let foring og er vindtæt, så den både kan give varme og skærme for vinden. Den har en stor komfort og vejer meget lidt. Derfor er jakken optimal til udendørs aktiviteter i både vådt og tørt vejr. Men den kan også sagtens bruges som en normal hverdagsjakke. Softshell jakken har flere praktiske lommer. Specielt den indre og yder brystlomme er god, når man skal have mobil, nøgler eller andet med på farten. Ud over at være vind- og vandtæt er jakkens overflade afvisende overfor skidt og støv, og den er dermed let at holde ren.


Materiale
Jakken er lavet i 100% polyester med polyester foring.


Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken er både vind- og vandtæt med et søjletryk på 3.000 mm. De steder, hvor jakken kommer mest i kontakt med vand er syningerne tapede. Åndbarhed på 3.000 g/m.


Detaljer
Jakken er vandtæt og flere af syningerne er tapede, så der heller ikke trænger vand ind her, og den høje hals sikrer beskyttelse mod vind, regn og kulde til både nakke og hage. Softshell jakken kan justres i ærmerne og i bunden, så den får den optimale pasform. Desuden har jakken flere praktiske lommer på ydresiden og en enkelt inderlomme til opbevaring af værdigenstande. 

Vindtæt letvægts softshelljakke i canadisk kvalitet - Sort/Electric Blå

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind