Skitøj

Se vores store udvalg af kvalitets skitøj! Velkommen til OnlineOutwear.dk - på shoppen forhandles et stort udvalg af kvalitets skitøj, fra det canadiske kvalitets brand Stormtech!

SKITØJ

Gå til herre

SKITØJ

Gå til dame

Skitøj til herre

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech B-2 - Herre
S - 3XL
2.999,00 kr
Stormtech XWB-3 - Herre
S - 5XL
2.999,00 kr

Skitøj til dame

Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech B-2 - Dame
XS - 2XL
2.999,00 kr
Stormtech PLJ-1 - Dame
XS - 2XL

2.499,00 kr

2.249,00 kr

10%

Skitøj

Søger du skitøj, hvor høj kvalitet, flot design og en god funktionalitet går op i en højere enhed?

 
Så er det her OnlineOutwear kommer ind i billedet. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitets tøj, og vi har ligeledes lagt vægt på fornuftige priser. Hvis du ønsker skitøj af en høj kvalitet, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd, så er du kommet frem til den rette side. Når du står på ski, så er komfort og funktionalitet utrolig vigtigt, når det kommer til dit skitøj. Du skal nemlig kunne bevæge dig frit og samtidig være godt klædt på til skibakkens udfordringer. Derudover er et flot og stilrent design ligeledes vigtigt. Hos OnlineOutwear kan du finde skitøj i forskellige farver og designs, alt afhængig af din egen personlige stil og ønsker.
 
Når du står på ski, så er det vigtigt, at dit skitøj er vandtæt og åndbart. Dette sikrer nemlig den bedste mulige oplevelse, hvor du har det behageligt i dit skitøj. Dette er du sikret med skitøj fra OnlineOutwear. Du kan samtidig både finde skitøj til dame og herre hos os. Kig vores udvalg af lækkert skitøj igennem og find de skibukser eller den skijakke, som du har brug for. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 6058 8240 eller på mailkontakt@onlineoutwear.dk, hvis du har spørgsmål til noget af vores skitøj eller din bestilling. Vi vil altid gerne stå klar til at hjælpe dig. Rigtig god kundeservice er nemlig i højsædet hos os.