Skijakker og vinterjakker i store størrelser

SKIJAKKER

Gå til herre

SKIJAKKER

Gå til dame

For nogle mennesker kan det være svært at finde skijakker og vinterjakker, der ser godt ud, har en god pasform og samtidig fås i store størrelser så de passer en. Kender du det? Så skal du fortsætte med at læse her på siden. Vi har lavet en guide som hjælper dig med at finde skijakker og vinterjakker i store størrelser.

Har du spørgsmål eller kommentarer så er du velkommen til at skrive til os på kontakt@onlineoutwear.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden.

Lad os komme videre til det det hele drejer sig om, nemlig skijakker og vinterjakker i store størrelser.

Alle produkterne som du bliver præsenteret for nedenfor fås i enten optil til størrelse 4XL eller 5XL.

Da produkterne er af det canadiske mærke Stormtech, er størrelserne lidt store i det. Det betyder at en størrelse 4XL svarer en størrelse 5XL og en størrelse 5XL svarer til 6XL. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge? Under hvert produkt er der et faneblad med ”Størrelsesguide”, finder du ikke dine svar der så kontakt os endeligt.

Alle vores skijakker er af det anerkendte mærke Stormtech. Stormtech er et canadisk mærke som står for god kvalitet og pasform. Du kan læse mere om Stormtech her: Stormtech

Skijakker og Vinterjakker som går til 5XL:


Stormtech VPX-4

 

En fed vinterjakke med mange funktioner. Jakken kan sammensættes på 5 forskellige måder. Dette gør at du kan bruge jakken året rundt.

Stormtechs VPX-4 fås i 4 farver; Rød, Blå, Grå og Sort.

Jakken er ideel til dig der ønsker en helårsjakke der kan bruges i alt slags vejr.

Læs mere om Stormtech VPX-4 her

 

Stormtech TR-1

 

Denne jakke er et godt bud på din næste skijakke. Denne jakke er med udtagelig fleece i et tidløst design. Som sikrer dig en jakke der kan holde i mange år. Jakken er let og behagelig at have på, og får dig til at se smart og elegant ud når du drøner ned af pisten.

Denne stilsikre skijakke fås i 3 farver; Sort, Rød eller navy.

Læs mere om Stormtech TR-1 her

 Stormtech TPX-2

 

En lækker vinterjakke i et neutralt og minimalist design. Vinterjakken er funktionel. Den har en udtagelig inderjakke som gør jakken anvendelig det meste af året. Den har gode åndbare egenskaber, som sikrer dig en god fornemmelse når du bærer jakken.

Tilmed koster jakken kun 1.000 kr. og kan leveres fragt-frit til dig indenfor ganske få dage.

Jakken fås i 3 moderne farver som vil få dig til at se godt ud; Sort, Navy samt Rød.

Ta’ et kig på Stormtech TPX-2 jakken her

Stormtech XR-4

 

En komplet skijakke til dig der vil have det hele samlet. Vi har her en skijakke som har et udtageligt inderlag. Desuden har den en aftagelig hætte. Er du ikke til skiferier kan denne jakke ligeledes benyttes det meste af året her hjemme, da den udtagelige inderdel sikrer at du kan styre kropstemperaturen.

Jakken kan fås i Sort eller Navy.

Du kan læse meget mere om Stormtech XR-4 og købe den her

 

Skijakker og vinterjakker som går til 4XL:

Stormtech B-1

 

Dette er uden tvivl den bedste skijakke som Stormtech har lavet. Den er af allerhøjeste kvalitet og med praktiske deltager, som gør din skioplevelse til en leg. Du kommer til at se let og elegant ud når du kører på pisten.

Denne skijakke er med udtagelig inderjakke, som gør at du kan bruge jakken det meste af året. Derudover har den snefang som gør den ideel til skiferien. Den har nogle af de bedste egenskaber hvad angår vandtæthed, åndbarhed og vindtæthed.

B-1 Skijakken fås 3 flotte designs: Sort, Navy og Cool blå.

Dens pasform gør at du kommer til at føle dig hjemme i jakken.

Læs mere om Stormtech's bedste skijakke her

Stormtech XLT-2

 

Simpel og lækker vinterjakke til kun 1000 kr. Jakken sikrer dig stor bevægelighed, da den er let og løs i linningen. De praktiske funktioner i jakken sikrer dig stor justerbarhed da du med de elastiske snore i jakken har mulighed for at spænde jakken ind og ud.

Jakken er ideel til efterårs og vinterbrug.

Jakken fås i Rød, Navy og Sort.

Du kan læse mere om Jakken her

Stormtech T-1

 

Elegant skijakke med nogle af markeds bedste egenskaber, skijakken er således både Vindtæt og Vandtæt. Samtidig har skijakken meget gode åndbare egenskaber. Har du problemer med sved når du er udendørs eller står på ski? Så skal du uden tvivl prøve denne jakke.

Jakken er let og behagelig at have på, og har perfekte egenskaber til skiferien. Vær at nævne er, udover nogle af markeds bedste egenskaber, lomme til liftkort, indbygget lomme til ipod eller mp3 samt udgangshul til høretelefoner samt stor justerbarhed.

Denne ideelle skijakke fås i blå, grøn, gul, navy, sort samt rød.

Du kan læse meget mere om skijakken og bestille den her

 

Andre kunder kiggede også på: 

 

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja

 

God kundeservice = Glade kunder

Alle disse skijakker og vinterjakker i store størrelser kan købes med fri fragt. Det vil sige at det ikke koster dig en krone at bestille en jakke som du kan prøve. Passer jakken dig ikke tager vi den retur med et smil – Det kalder vi god service.

Derudover er vi altid behjælpelige med gode råd om skijakker og vinterjakker. Er du i tvivl kan du altid spørge os og vi vil indenfor ganske kort tid give dig et svar.

 

Størrelsesguide

Er du i tvivl hvilken størrelse du skal bruge? Eller vil du gerne have et par gode råd, så kontakt os endeligt.

Nedenfor finder du et målskema til Stormtech produkterne. Målskemaet går optil 4XL. Tror du at du skal bruge en 5XL så kontakt os for eksakte mål på produktet. Størrelserne på størrelse 5XL varierer fra produkt til produkt.

Du kan altid kontakte os på kontakt@onlineoutwear.dk