Skijakker

Velkommen til vores store sortiment af kvalitets skijakker. Alle vores skijakker er af fra canadiske Stormtech og er derfor vandtætte, vindtætte, åndbare og slidstærke.

SKIJAKKER

Gå til herre

SKIJAKKER

Gå til dame

Skijakker til herre

Stormtech EB-3 - Herre
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Herre
S - 5XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech XB-2 - Herre
S - 3XL
2.499,00 kr
Ja
Stormtech B-2 - Herre
S - 3XL
2.999,00 kr

Skijakker til dame

Stormtech EB-3 - Dame
S - 5XL
1.799,00 kr
Ja
Stormtech XB-3 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr
Ja
Stormtech XB-2 - Dame
XS - 2XL
2.499,00 kr
Ja
Stormtech B-2 - Dame
XS - 2XL
2.999,00 kr

Skijakker

Når du skal på ski, hvad enten det er i Norge & Sverige, eller sydpå i Frankrig, Østrig og Italien, er det vigtigt med den rigtige beklædning, og specielt den rigtige skijakke er vigtig. Hvis turen går sydpå vil det typisk være nok med en lidt lettere skijakke, som f.eks. denne ski softshell eller denne skal jakke. Hvis turen går til Norge eller Sverige, hvor der typisk er koldere, vil det være nødvendigt med en varmere skijakke. Her vil denne 3-i-1 jakke være et godt valg eller denne varme skijakke i flere lag.

Herefter er der flere forskellige features som er værd at holde øje med. Et af dem er om skijakken har snefang, hvilket kan være yderest anvendeligt på skituren. Snefanget sørger for, at du ikke får kold sne op under jakken. Her på siden tilbyder vi flere ski jakker med snefang. En anden vigtig funktion i din jakke, er om den har justerbare ærmer og hætte. Ved at spænde dine ærmer ind, undgår du at sne og kold vind kommer ind i jakken. Alle Stormtechs jakker  til ski er med justerbare velcro ærmer og hætter – se blandt andet denne praktiske skijakke. Det er også vigtigt at den har gode og store lommer, således at du kan holde styr på dine ting ude på pisterne. Alle Stormtechs skijakker har praktiske lommer, som også er vandtætte. Du kan derfor sagtens have din telefon med dig. Flere af skijakkerne har også inderlommer med indbygget udgang til høretelefoner, som f.eks. denne jakke. En anden praktisk detalje er hvorvidt skijakken har en lille lomme til skikort på ærmet, se blandt andet denne smarte ski jakke

Ski jakker skal være åndbare og vandtætte

Når du skal købe din skijakke, er det også vigtigt at kigge på jakkens tekniske egenskaber. Her skal du specielt være opmærksom på, hvor gode vandtætte og åndbare egenskaber skijakken/vinterjakken har. Vandtætheden måles i hvor meget vand jakkens membran kan modstå pr. kvadratmeter. Alle skijakkerne her hos OnlineOutwear.dk er vandafvisende og vil holde dig tør i almindelige regn-/snebyger. Men hvis du skal ud i rigtig dårligt vejr, vil du med fordel skulle gå efter en jakke med en vandtæthed på over 5.000 mm/m2 – hvilket stort set alle vores jakker tilbyder. Hvis du søger en jakke med ekstreme egenskaber, anbefaler vi denne skijakke eller denne lækre jakke. Ud over at din skijakke skal være vandafvisende er det også et krav at den er åndbar. Jakkens åndbarhed er et udtryk for i hvor høj grad jakken er i stand til at føre varme og fugt væk fra kroppen og ud gennem jakken. Hvis du skal på ski en hel dag vil det være nødvendigt at jakken har en åndbarhed på over 5.000 g/m2 – hvilket stort set alle vores jakker tilbyder. Tjek denne skijakke med høj åndbarhed eller denne jakke.

Se i øvrigt vores udvalg af skibukser her, ellers vores udvalg med skitøj her, hvor du blandt andet finder hansker og huer. Det kan også være nødvendigt med en fleece indenunder skijakken, du kan se vores fleeces her

Kundernes favorit skijakker

En af vores mest solgte skijakker vinteren 2015, er denne super lækre jakke. Skijakken kan både bruges på din skiferie ude på pisten, men så sandelig også i hverdagen som en helt normal vinterjakke. Skijakken er vores topmodel til skitøjs-sæsonen 2015, og har vores varmeste anbefaling. Skijakken vil holde dig varm og tør på skituren til lidt koldere lande, som Norge & Sverige. Hvis jakken bliver for varm kan inderdelen tages ud. Inderdelen kan også bruges separat.

Derudover er denne praktiske og alsidige skijakke, også en af de absolutte topprodukter hos OnlineOutwear.dk. Jakken er ideel til skisæsonen, men kan også bruges i det danske efterår, vinter og forår. Jakken har fantastiske egenskaber, men vil nok kræve en fleece inden under for at holde dig varm på skiferien eller i den kolde danske vinter. Hvis du søger en sådan fleece kan vi varmt anbefale denne lækre fleece. Du også tjekke hele fleece sortimentet ud her til damer og her til mænd.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 6058 8240.

Se hele vores udvalg af skijakker til herre her og til damer her