Stormtech XR-4 - Dame

2.299,00 kr

Navy - Varm skijakke til damer med udtagelige inderjakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

Beskrivelse af rating

Skijakke 3i1 - Stormtech XR-4 W


Dejlig varm skijakke til damer i neutralt design med funktionelle detaljer. Den udtagelige inderjakke gør, at XR-4 W kan bruges på skiferien, uden ekstra mellemlag. Jakken kan derfor både bruges på skiferien og som efterårs-/forårsjakke.

Materiale
Jakkens yderdel er af 100 % nylon oxford. Den er foret med polyester mesh i jakkens øverste del og polyester taffeta i jakkens underdel samt ærmer. Den udtagelige inderjakke er af 100 % polyester micro fleece og med taffeta foer.

Vægt
Jakkens yderdel vejer 180 g/m2, mens den udtagelige inderjakke vejer 240 g/m2.

Åndbar – Vindtæt – Vandtæt
Jakken er 100 % vindtæt og kan tåle et vandtryk på optil 2.000 mm, hvilket betyder, at den holder dig tør i de fleste byger, men ikke i længerevarende kraftig regn. Derudover er jakken åndbar – åndbarhed på 1.000 g/m2/24t.

Detaljer
2-lags jakken har flere nævneværdige detaljer. Hætten er aftagelig og justerbar, og ærmerne er udstyret med velcrobånd til justering. Inderjakken kan lynes af og har inderlomme med lynlås. Derudover er der også lynlås-lomme på den ene overarm samt lange ventilations-lommer ned langs jakkens sider, som øger åndbarheden i jakken. Alle sømme er tapede. Da dette er en 2-lags jakke, kan den benyttes året rundt.

Se herre udgaven - Stormtech XR-4 her! 

Navy - Varm skijakke til damer med udtagelige inderjakke

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind