Stormtech PLJ-1 - Herre

2.499,00 kr

2.249,00 kr

Blå - Vindtæt og vandtæt skijakke med snefang til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%
Beskrivelse af rating

Skijakke med snefang - Stormtech PLJ-1


Denne stormsikrede hardshell jakke med snefang er udviklet til at kunne holde dig tør selv under ekstreme forhold. Skijakken, som er udviklet af canadiske Stormtech, er fuldstændig vindtæt, vandtæt og har en god åndbarhed. Jakken fungerer godt som en yderskal, når man står på ski. Det foreslåes, at man ifører sig en fleece indunder, når man skal ud på skiløjperne - her kan vi anbefale denne lækre fleece. Jakken er velegnet til brug ved fysisk aktivitet, og er god i både et mildt og koldt klima. Fås desuden i dame og herre model. I herre modellen fås den blå i størrelserne S-3XL og den sorte fås i S-5XL.
Bemærk: Det er kun den sorte model, der fås i større end 3XL. 

Materiale og vægt
Skijakkens yderskal er lavet af 100% polyester og vejer 150g/m2, hvilket derfor gør det til en let jakke.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Skijakken har en vandtæthed på 10.000mm/24t og en åndbarhed på 10.000g/m2/24t. Jakken vil dermed altid kunne holde dig tør. Desuden er jakken 100% vindtæt.

Detaljer
Jakken har mange smarte og praktiske detaljer, som er gemt i det flotte design. Bl.a. et indvendigt snefang, der både holder sne og kold luft ude. Alle syninger er tætnet, således at vand og vind holdes ude. Blød inderside ved kraven, så den ikke irriterer huden ved hagen. Indbygget håndvarmere med hul til tommelfingeren. Stormflap ned langs lynlåsen på fronten, som kan lukkes med knapper for oven og for neden, så kold vind holdes ude. Vandtætte lynlåslommer i siderne og på brystet. Lynlåsåbning under armene for bedre ventilation. Indvendig lynlåslomme med audioport til dine høretelefoner. Velcro på ærmerne som kan justeres ind efter behov. Hætten, som også kan justeres, kan tages af og på alt efter behov.

Se dame udgaven her - Stormtech PLJ-1 W 

Blå - Vindtæt og vandtæt skijakke med snefang til herre

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%