Stormtech PLJ-1 - Dame

2.499,00 kr

2.249,00 kr

Blå - Vandtæt og vindtæt skijakke med snegang

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%
Beskrivelse af rating

Skijakke med snefang - Stormtech PLJ-1 W


Stormsikret hardshell jakke fra det canadiske mærke Stormtech, som er velegnet til skiferien. Den er udviklet for at kunne holde dig varm og tør i flere timer selv under ekstreme vejrforhold. Denne jakke kan bruges som en ydreskals jakke, kan modstå et meget højt vandtryk og yder samtidig en høj åndbarhed. Det anbefales at have en fleece indenunder, hvis skiferien går til Norge, Sverige eller andre kolde steder - her kan vi anbefale denne lækre fleece. Skijakkens høje åndbarhed gør, at man ikke vil blive varm og fugtig indenunder. Dame modellen fås i tre farver: "Sort", "Blå" og "Skovbær" i størrelserne fra XS til 2XL.

Materiale og vægt
Skijakkens yderskal består af 100% polyester. Den vejer 150g/m2, hvilket er lidt for en jakke.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Denne vandtætte og vindtætte skijakke har en vandtæthed på 10.000mm/24t og en åndbarhed på 10.000g/m2/24t. Jakken vil altså altid kunne holde dig tør. Samtidig er den 100 % vindtæt.

Detaljer
Jakken er fyldt med en masse praktiske detaljer, som sikrer dig en god oplevelse ude på skiløjperne. De fleste af detaljerne er gemt i jakkens design, så den bevarer sit stilrene look. Jakken har indvendigt snefang, der holder koldt luft og sne ude. Indersiden af kraven er blød, så den ikke irriterer din hage. Håndvarmere med udgang til tommelfingerne, der både stopper kold luft i at trænge op i jakken og holder hænderne varme. Forseglet lynlåselommer i siderne og på brystet, som holder vand og vind ude. Indvendig lomme med audioport til dine høretelefoner. Stormflap ned langs hele fronten, der kan lukkes med knapper holder kold luft ude. Hætten, som kan justeres ind efter behov, kan tages af og på. Lynlås under armene, så man nemmere kan regulere temperaturen. Alle syninger er tætnet, således de er helt vandtætte.

Se herre udgaven her - Stormtech PLJ-1

Blå - Vandtæt og vindtæt skijakke med snegang

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

10%