Stormtech PLJ-1 - Dame

2.499,00 kr

1.999,00 kr

Blå - Vandtæt og vindtæt skijakke med snegang

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%
Beskrivelse af rating

Skijakke med snefang - Stormtech PLJ-1 W


Stormsikret hardshell jakke fra det canadiske mærke Stormtech, som er velegnet til skiferien. Den er udviklet til at kunne holde dig varm og tør, i flere timer, selv under ekstreme vejrforhold. Denne jakke kan bruges som en ydreskals jakke, den kan modstå et meget højt vandtryk og samtidig yder den en høj åndbarhed. Det anbefales at have en fleece indenunder, hvis skiferien går til Norge/Sverige eller andre kolde steder - her kan vi anbefale denne lækre fleece. Skijakkens høje åndbarhed gør at du ikke vil blive varm og fugtig indenunder. Dame modellen fås i tre farver: Sort, Blå og Skovbær, i størrelserne fra XS til 2XL.

Materiale og vægt
Skijakkens yderskal består af 100% polyester. Den vejer 150g/m2, hvilket er lidt for en jakke.

Åndbar - Vindtæt - Vandtæt

Denne vandtætte og vindtætte skijakke har en vandtæthed på 10.000mm/24t og en åndbarhed på 10.000g/m2/24t. Jakken vil altså altid kunne holde dig tør, samtidig er den 100% vindtæt.

Detaljer
Jakken er fyldt med en masse praktiske detaljer, som sikre dig den bedste oplevelse ude på skiløjperne. De fleste af detaljerne, er gemt i jakkens design, så den bevarer sit stilrene look. Jakken har indvendigt snefang, der holder koldt luft og sne ude. Indersiden af kraven er blød, så den ikke irriterer din hage. Håndvarmere med udgang til tommelfingerne, der både stopper kold luft i at trænge op i jakken, og holder hænderne varme. Forseglet lynlåselommer i siderne og på brystet, som holder vand og vind ude. Indvendig lomme med audioport til dine høretelefoner. Stormflap ned langs hele fronten, der kan lukkes med knapper holder kold luft ude. Hætten, som kan justeres ind efter behov, kan tages af og på. Lynlås under armene, så man nemmere kan regulere temperaturen. Alle syninger er tætnet, således de er helt vandtætte.

Se herre udgaven her - Stormtech PLJ-1

Blå - Vandtæt og vindtæt skijakke med snegang

Før musen henover billedet for at zoome

Brug pilene til at skifte billede

Zoom ud
Zoom ind

20%