Skibukser

Se vores udvalg af skibukser til herre og damer, ved at klikke på knappen nedenunder.

SKIBUKSER

Gå til herre

SKIBUKSER

Gå til dame

Skibukser til herre

Stormtech EP-2 - Herre
S - 3XL
1.849,00 kr
J&N1052 - Herre
S - 3XL
799,00 kr

Skibukser til dame

Stormtech EP-2 - Dame
XS - 2XL
1.849,00 kr
J&N1051 - Dame
XS - 2XL
799,00 kr

Skibukser af høj canadisk kvalitet til herre og dame

Nu er skisæsonen 2015 skudt i gang og den evige søgen efter de perfekte skibukser til skiferien er ligeledes i gang. Overordnet set skal skibukser være modstandsdygtige overfor vind og vand, men samtidig også være så åndbare at den overskydende kropsvarme kan trænge ud. Derfor er det vigtigt at materialet er vind- og vandtæt samt åndbart.

Hos OnlineOutwear tilbyder vi smarte Stormtech skibukser til både herre og damer. Hvordan skibukser i 2015 sæsonen ser ud, kan du finde ud af ved at trykke på billederne oven for.
Skibukserne er praktiske med mange gode detaljer af høj canadisk kvalitet. Alle produkterne er vindtætte, og har super gode vandtætte og åndbare egenskaber. Alle skibukserne er af mærket Stormtech, som er kendetegnet ved høj canadisk kvalitet, innovative detaljer, gennemtænkte funktioner, de nyeste teknikker og smart design. Stormtech er yderst anerkendt og populært i Nordamerika – men stadig nyt på det europæiske marked.

Fås også til store mænd og kvinder
Alle skibukserne fås i store størrelser til store mænd og kvinder. Skibukserne kan købes i størrelserne fra XS til XXXL. Canadiske størrelser er pr. definition større end europæiske, hvilket også gør Stormtech skibukser velegnede til store mænd og kvinder.

Kundernes favoritter - Skibukser
Kundernes favorit skibukser til vinterens skiferie, er på herresiden de super lækre Stormtech EP-2, som med tapede sømme og snefang er yderst populære som skibukser, hvad enten skituren går til det kolde Norge, eller det varmere Østrig. Dette er desuden vores topmodel til skisæsonen 2015.  Vores mest solgte skibukser på kvindesiden er de dejlige J&N 1051, disse skibuker er meget billige i forhold til kvaliteten.   

Fornuftige priser og fri fragt
Alle produkter er til fornuftige og rimelige priser set i lyset af den høje canadiske kvalitet. Derudover tilbyder OnlineOutwear fri fragt ved køb over 1.000 kr.!