Sejlertøj

Nyt kvalitets sejlertøj på tilbud? Her på shoppen har vi altid et stort udvalg af canadisk kvalitets sejlertøj - både inshore sejlertøj, offshore sejlertøj, til crewet og professionelle!

SEJLERTØJ

Gå til herre

SEJLERTØJ

Gå til dame

Sejlertoej til herre

Stormtech BHS-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech BX-2 - Herre
S - 5XL
1.199,00 kr
Stormtech SLX-2 - Herre
XS - 3XL

3.999,00 kr

3.599,00 kr

10%
Stormtech XB-2 - Herre
S - 3XL
2.499,00 kr
Ja

Sejlertoej til dame

Stormtech V-5 - Dame
XS - 2XL
2.399,00 kr
Stormtech BHS-2 - Dame
XS - 2XL
1.199,00 kr
Stormtech XB-2 - Dame
XS - 2XL
2.499,00 kr
Ja
Stormtech XG-2 - Dame
XS - 2XL
1.899,00 kr

Sejlertøj

Velkommen til OnlineOutwear.dk! Her forhandler vi altid et stort udvalgt af canadisk kvalitets sejltøj, der egner til en aktiv dag på vandet, enten i form af roning, kajak, sejlads eller andet vandsport. Vores beklædning er testet og garantere altid en høj kvalitet og holdbarhed. Største delen af vores sortiment kommer fra det canadiske mærke Stormtech, som siden 1977 har produceret kvalitets sejlerbeklædning. Stormtech har altid lagt vægt på, at deres tøj skal leve op til de højeste krav og være vandtæt, åndbart, vindtæt og slidstræk, så du kan forblive aktiv hele dagen. Vi har opdelt vores sortiment i herre og dame tøj, se hele udvalget ved at klikke på linket herunder:

Tøj og beklædning til inshore og offshore sejllads og crew sejlere

Hvis du af og til befinder du dig på en sejlbåd, motorbåd eller blot nær vandet, så ved du også hvor vigtigt det er at have det rigtige sejlertøj på. Dit valg af tøj, skal derfor være egent til det, for at du får den bedst oplevelse. Når du sejler, skal du af og til hurtigt kunne løse en opgave og det er derfor vigtigt, at du kan fri bevægelighed i tøjet. Dit tøj skal også være vandtæt, da det ikke altid er sikkert, at du kan nå at finde ly hvis en regnbyge skulle komme indover eller sprøjt fra en bølge. Vi anbefaler derfor, at sejlere altid er iført tøj der yder en høj evne af vandtæthed! Hos OnlineOutwear.dk forhandler vi sejlertøj i højeste kvalitet, som både er praktisk og smart, så du også kan bruge det, når du ikke sejler. Når man er sejler og befinder sig om bord på en båd, er der mange ting, som ens tøj kan blive revet af. Det er derfor vigtigt at du vælger noget sejlertøj, som er slidstærkt, men stadig behageligt.

Du er altid meget velkomme til at kontakte os, ved at trykke på "kontakt os" i bunden af siden.

OL-sølvvinder i kajak bruger Stormtech – se videoen her

Canadian coast guard bruger Stormtech – se videoen her 

Inderste lag af sejlertøjet skal være svedtransporterende

Når du er aktivitet med sejllads, kajak, roning eller anden form for vandsport, så skal din krop kunne komme af med varm og sved. Det er derfor utrolig vigtigt, at dit inderste lag, består af noget svedtransporterende og gerne hurtigt tørrende. Stormtech har flere teknologier, der sikre dette. Det inderste lag, må gerne være forholdsvis tætsiddende, som en t-shirt eller træningsbluse. Se vores udvalg af svedtranspoterende poloer og t-shirt her.

Mellemste lag – isolerende og åndbart

Afhængigt af, hvor ekstreme vejrforhold du skal ud i, er det mellemste lag meget vigtigt, da det normalt er det der vil holde dig varm. Ved dage med varmt vejr, kan dette lag helt undværes. Ved dage med meget koldt vejr, kan man tage 2 lag på. Her anbefaler vi en fleece, da de både er isolerende og åndbare.

Yderste lag – vandtæt, vindtæt og åndbart

Det yderste lag er uden tvivl det vigtigste, når man sejler, sejler kajak, roer eller dyrker andre former for aktiviteter nær vandet. Det er det yderste lag, som skal holde dig tør. Hvis du først bliver våd, bliver det en træls oplevelse – derfor anbefaler vi Stormtech! Det er også det yderste lag, som skal holde dig varm fra kold vind og være åndbart, så du kan komme af med fugten igen. Se hele vores sortiment af softshell jakker her.

Os fra onlineoutwear, ønkser dig:

God fornøjelse med sejltøjet til sejlads, kajak, roning og vandsport!